Liebster award x2

schermafbeelding-2014-01-20-om-19-01-10

Onlangs werd ik door Eva van Realitijd nog eens genomineerd voor de Liebster Awards, een een soort van virtuele doorgeef-award die je aan medebloggers geeft die jij wel leuk vind en die volgens jou wat extra publiciteit verdienen. Voorwaarde is dat die bloggers onder de 200 volgers hebben. Merci Eva! Ik volg Realitijd zelf ook al eventjes, zeker de moiete om eens te bekijken.

In januari werd ik al eens genomineerd, dus ik ga zelf niet nog eens bloggers nomineren. Maar omdat Eva zo’n leuke vragen gesteld heeft en ik het altijd leuk vind om jullie een beter beeld van mijzelf te geven, ga ik dit wel doen als een soort van tag. Here we go!

1. Welk verzorgingsproduct koop jij telkens opnieuw?

Eau Précieuse –waar ik dringend eens een artikel over moet schrijven– heb ik zeker al 6x opnieuw gekocht. Het is eigenlijk een reinigende lotion die naast verfrissen, ook al het overtollige talg verwijdert en puistjes voorkomt. Ik vind het ook een perfecte basis voor mijn dag- en nachtcrème.
2. Voor de rest van je leven geen dagcrème meer, of voor de rest van je leven geen foundation meer?

Hmm… Dan wil ik toch de dagcrème houden! Ik heb liever een huid die er mooi uit ziet van zichzelf, dan van een potje foundation. Want dat haal je er natuurlijk gewoon weer af op het einde van de dag.
3. Wat is de beste aankoop dat je ooit kocht op aanraden van een blog?

Oh dit is echt een moeilijk, ik heb namelijk al héél veel gekocht op aanraden van andere blogs. Dan ga ik maar voor iets algemeens als het merk MAC. Ik denk niet dat ik dat zonder blogs echt had ontdekt en zelf had uitgeprobeerd. Gek eigenlijk want nu is dat merk gelijk aan zo’n 3/4e van mijn stash gok ik!
4. Wat zou je graag willen verbeteren aan jouw blog?

Ik ben niet helemaal tevreden over mij lay-out. Die zou ik nog helemaal mij willen maken. De laatste tijd mis ik toch ook wel filmpjes, what do you guys think?
5. Wat is jouw favoriete YouTube kanaal?

Dat van Tanya Burr! Een superlieve Britse die de meeste van jullie vast en zeker kennen. Zo niet, check dan zeker eens haar leuke vlogs en zalige make-up looks. Tanya is echt wel een soort van voorbeeld voor mij. Ik vind haar ook gewoon echt heel tof.
6. Welke make-up producten zitten er allemaal in jouw dagelijkse routine?

Foundation, setting powder, bronzer, blush, highlighter, oogschaduwbasis, oogschaduw, wenkbrauwpoeder en mascara. Maar dat is dan echt de basis, soms komt daar nog primer, oogpotlood en lipstick bij.
7. Hecht jij veel belang aan diervriendelijke producten? Let je er echt op?

Ik moet eerlijk bekennen dat ik daar niet echt zo op let.
8. Wat is jouw grootste fashion blunder?

De Buffalo schoenen! Inclusief een broek met brede pijpen. Jep… blame it on K3.
9. Voor de rest van je leven op hakken, of voor de rest van je leven op sneakers?

Sneakers. Ik vind hakken wel mooi enzo, maar mijn voetjes zijn toch heel wat blijer na een dagje op All Stars.
10. Wat onderscheidt jouw blog van alle andere?

Dat het mijn blog is. Ik probeer om in elk artikel persoonlijk input te steken en niet klakkeloos een productverhaaltje te vertellen. Volgens mij waarderen mijn lezers dat ook #highfive!
11. Waar zie je jezelf over 5 jaar staan met je carrière? (Al dan niet met bloggen)

Ik zie mijzelf dan werken in de beautywereld, waarschijnlijk bij een communicatiedienst. Hopelijk sta ik daartegen ook wat verder met mijn blog, krijg ik YouTube onder de knie en mag ik hopelijk al eens een event meepikken. Dat is mijn ideaalbeeld!