Bourjois – Cream Blush 03 Rose Tender

IMG_8561-2

Hoewel je mij maar zelden zonder blush ziet, heb ik weinig crème blushes in mijn stash. Dat heeft één simpele reden: ik hou niet van het vettige laagje dat ze achterlaten. Deze cream blush van Bourjois is gelukkig anders, vanaf het moment dat hij in contact komt met de huid, verandert de crèmige structuur naar een poederige. Works like a charm!

En zonder dat vettige laagje ben ik namelijk wél helemaal fan van cream blush. Het blijft langer zitten, blendt heel mooi en is geweldig handig voor on the go omdat je geen kwast nodig hebt. Zo kwam ik deze van Bourjois ook tegen. Ik had al een lange werkdag achter de rug, was onderweg naar een etentje en had dringend een touch up nodig. Kruidvat binnen dus en ik dacht “why not”? Nietsvermoedend dat ik deze schattige crèmeblush zo zou weten te waarderen. Als ik nu weet dat ik een lange dag heb, gooi ik deze bad boy nog snel even in mijn handtas.

IMG_8565-2

03 Rose Tender is een mierzoete roze kleur die iedereen wel mooi staat. Ik hou van deze kleur blush, ideaal om lieflijke wangetjes te creëren. De crèmige formule van Bourjois breng je subtiel aan, maar is goed op te bouwen. Ook laat de cream blush zich mooi uitblenden, moest je toch wat te veel kleur aangebracht hebben. Oh en dikke liefde dus voor die poederige finish!

In de verpakking –check dat handige spiegeltje trouwens– lijkt 03 Rose Tender nog vrij mat maar niets is minder waar. Ik spot hier toch wel degelijk een lichte shimmer die je wangetjes naast een gezond blosje, ook een healthy glow geeft. Erg mooi. Jep, van dit soort crème blush ben ik fan. Dat dit een budget product is maakt het plaatje al helemaal af.

IMG_8573-2

Bourjois Cream Blush in 03 Rose Tender, 10,99 euro.

Wat vind jij van crème blushes?