Over mij

schermafbeelding-2016-12-01-om-19-11-32

Ik ben Nathalie. 26 jaar, geprikkeld door de wondere wereld van social media en verslaafd aan all things pretty. Welkom op Pretty Young Things, of simpelweg PYThings. PYThings is een persoonlijke beauty blog, aangevuld met een vleugje fashion en lifestyle en zag het licht op 28 november 2013.

Pretty Young Things staat voor het type vrouw dat ik zelf ben: eerlijk, enthousiast, spice girl at heart, gevat en ze neemt zichzelf vooral niet al te serieus. Geboeid en gepassioneerd door make-up, skincare en de nieuwste beauty trends. Leeft op roze luchtkastelen maar blijft altijd haar nuchtere –kuch– zelf. Pretty Young Things staat voor mezelf en voor al mijn lezers.

Ik zie PYThings als mijn uitlaatklep, niet alleen voor mijn liefde voor beauty maar ook voor mijn gedachten, gevoelens en andere hersenspinsels. Soms met de nodige portie drama en frustratie tot gevolg. Al zit die meestal wel verborgen onder een wolkje humor.

Naamloos-4

 

DISCLAIMERMijn blog posts bevatten zowel producten die ik zelf kocht als producten die ik gekregen heb van een merk of een PR bureau (*samples worden altijd aangeduid via onderstaand logo). Vanzelfsprekend bekijk ik elk product even kritisch en eerlijk, dit heeft geen enkele invloed op reviews e.d. De inhoud van deze website –inclusief foto’s- mag niet gebruikt worden zonder mijn schriftelijke toestemming. 

*schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34

Leave a Reply