Liebster award

Vanmorgen kreeg ik voor mijn allerlaatste examen nog een blogreactie op mijn gsm, super leuk! Ik klikte het bericht open en wat ik las maakte het nog véél leuker. De lieve Jessica van Beauty Weetje Watjes heeft mij namelijk genomineerd voor een Liebster award! Ik had al we eens gehoord van deze blogaward maar ik moet bekennen dat ik het hoe en wat even heb moeten opzoeken.

Afbeelding

Een Liebster award is eigenlijk een een soort van virtuele doorgeef-award die je aan medebloggers geeft die jij wel leuk vind en die volgens jou wat extra publiciteit verdienen. Merci dus Jessica! Voorwaarde is dat die bloggers onder de 200 volgers hebben.

Bij de nominatie horen 11 vragen, dit wou Jessica dus graag van haar genomineerden weten!

1. Stel je voor dat je voor de rest van je leven nog meer 1 merk make-up mag gebruiken, welk merk kies je dan?
MAC! Geen moeilijke keuze want dit is echt mijn absolute lievelingsmerk.

2. Wat weten de lezers nog niet over jou?
Veel eigenlijk haha, ik blog nog niet zo heel lang en ik heb nog heel wat te vertellen (; Misschien even een random feitje? Dainty, een prachtige blush, was mijn allereerste MAC product.

3. Waarom ben je gestart met bloggen?
Ik las (en lees) elke dag verschillende blogs en voelde mij zelf ook al een beetje denken als een blogger. Ik heb altijd al graag producten uitgetest en ik blijf gefascineerd door make-up. Nieuwe Chanel collectie? Ik zit echt weken kleine omwegjes te maken langs de Inno of de ICI Paris XL om toch nog maar eens te kijken. Je kan mij ook echt niet blijer maken dan met een mooie lipstick of highlighter. Ik zat al langer met het idee maar eind november heb ik dan ook effectief PYThings aangemaakt!

4. Weet je omgeving dat je blogt en hoe reageren ze er op?
Ja, ik zet mijn post op mijn persoonlijke Facebook en heb het er ook wel eens over in het dagelijks leven. Ik heb tot nu toe alleen maar goede reacties gekregen, wat superfijn is! Ik word echt instant happy als iemand mij er een complimentje over geeft ^^ Soms vinden mijn ouders wel eens dat ik overdrijf in mijn hoeveelheid make-up of de prijs van eens crème maar bon, het is nu eenmaal een passie!

5. Draag je iedere dag make-up?
Vrijwel elke dag ja. Ik heb af en toe wel eens een lazy Sunday maar ik voel mij gewoon veel meer mezelf met een beetje make-up. Al zijn het gewoon de basics. Je zal mij zelden zonder wenkbrauwpoeder of mascara zien.

6. Wat is de gekste droom die je ooit gehad hebt?
Ik droom eigenlijk nooit écht gekke dingen. Maar als ik bijvoorbeeld ergens naar uitkijk dan droom ik de nacht ervoor steevast over die gebeurtenis en dan lijkt alles super geweldig en over the top, wat dan soms in real life voor een beetje teleurstelling zorgt, haha!

7. Wie zou jouw prince charming zijn?
Ik vond vroeger Het Beest van Belle altijd zo leuk, omdat hij helemaal niet perfect en zelfs een tikkeltje bad ass was en Belle uiteindelijk toch head over heels verliefd op hem werd. Ik val zelf totaal niet op perfecte kerels, ik word pas serieus verliefd als ik zie dat ik iets bijdraag in iemand zijn leven en hem een beter persoon maakt/hij mij. Als dat ook maar een beetje logisch klinkt? (:

8. Waar haal jij je inspiratie voor je blog?
In magazines, op andere blogs, Pinterest maar ook vooral in winkels. Mijn school ligt bijna op de Meir en ik spring altijd eens graag een parfumerie binnen om alles te bekijken.

9. Catrice of Essence?
Hmm toch wel Essence dan! Gewoon omdat ik niet zonder hun matterend poeder kan.

10. Is er iets wat je helemaal niet leuk vind aan beauty?
Dure nagellak die meteen begint te chippen, ook al gebruik ik mijn lievelings top coat. Of iets wat er in de verpakking zo mooi uitziet maar dan uiteindelijk weinig pigment bevat. Oh en een overspray, vind ik altijd verschrikkelijk jammer!

11. Wat is je lievelingsfilm?
Moeilijk! Ik hou wel van films die je doen nadenken zoals Shutter Island en Mister Nobody maar ik kijk ook graag eens naar een goede horror zoals Paranormal Activity. Of net iets romantisch als 500 days of Summer.

Afbeelding

Bij deze nomineer ik op mijn beurt in random volgorde A Beauty To Rock, Pretty Perfect, Latanie, The Fashion Loonatic, The Lumos Diaries en MaximeAlexandra! Check deze blogs dus zeker eens (;

Mijn vragen aan hen:

 1. Als je een make-up product was, wat zou je dan zijn?
 2. Felle lippen of eerder een nudekleurtje?
 3. Was jij vroeger ook al een echt meisje-meisje dat zich mooi maakte of juist totaal niet?
 4. Als ik nog maar één make-up product zou mogen gebruiken dan zou het … zijn.
 5. Hoe ben jij in de blogwereld gerold?
 6. Nieuwe schoenen of een high-end palette?
 7. Wat is jouw beste aankoop ooit?
 8. En jouw ergste miskoop?
 9. Vertel me jouw levensdoel.
 10. Wie is jouw voorbeeld/idool/inspiratie?
 11. Wat is je lievelingsseizoen en waarom?

Ik ben benieuwd!