Eén, twee, drie test #update

We’re back on air, babes. Hoog tijd om de radiostilte weer te verbreken. Het is niet dat ik de laatste maanden geen zin meer had om te bloggen, integendeel. Maar omdat er voor mij heel wat belangrijke veranderingen gebeurd zijn, lukte het om de één of andere manier niet meer zo goed. Momenteel is mijn leven weer in balans –meer dan dat zelfs– en geef ik jullie een woordje uitleg. 

Ik gaf onlangs in een vorige blogpost al aan dat er een aantal dingen in mijn hoofd zaten waarmee ik wat worstelde. Eén van die dingen was mijn job. Op vakantie heb ik een grote knoop doorgehakt; de maandag na mijn verlof gaf ik mijn ontslag. Er waren een aantal oorzaken die meegespeeld hebben maar het komt er allemaal op neer dat het gewoon niet (meer) de juiste job voor mij was en dat het na ruim anderhalf jaar hoog tijd was om het roer om te slaan.

Momenteel ben ik aan de slag in de reclame en zit ik opnieuw in de beauty industrie. Een heel fijne verandering. Ik werk nu ook in Antwerpen centrum, voor mij ook iets wat ik enorm gemist heb na mijn studie daar. Ik hou ervan om door de stad te lopen en overal inspiratie te kunnen opdoen. Een koffiebarretje om elke hoek, nieuwe shop daar… Voor mijn portemonnee ietsjes minder fantastisch maar bon. Iets met verantwoorde keuzes –kuch.

En dan is er nog een grote verandering in mijn leven. Ik heb sinds een tijdje een vriend. Een heel erg lieve, grappige, geweldige vriend. Alles gaat enorm goed en we hebben zelfs plannen om binnenkort samen iets te huren. Ik kijk er echt naar uit om ons eigen plekje te hebben. Momenteel is het veel op en af rijden, dat vraagt veel energie maar ik heb ondertussen wel mijn ritme gevonden.

Ik heb het idee dat ik nu opnieuw wat ademruimte heb, dat alles weer op zijn pootjes valt. Het werd dus tijd om dit alles eens uit te tikken. Mijn vingers kriebelen om opnieuw te schrijven en te fotograferen dus je mag hier érg snel nieuwe content verwachten.