Lush Halloween 2017

Oh, Halloween. Horror films, fake blood en een overdosis suiker. Hoewel er niets leuker is dan griezelen op de sofa met een huge zak popcorn, komt een semi-scary badje toch wel héél dicht in de buurt. Noem het de perfecte horror night prep. Met deze drie Lush badproducten ben je meteen in de juiste mood.

Trick or Lush treat? Pumpkin is een heerlijke bath bomb die gebaseerd is op een pompoentaart. Zoete vanille en kruidige kaneel doen je dromen naar herfstige toetjes wanneer je ligt te dobberen in je feloranje bad. Deze pompoen is daarnaast ook nog eens super yummy voor je huid. Win-win.

Echte daredevil? Dan is de Bewitched bubble bar iets voor jou! Kruidig door de geur van olibanum en bergamot, zoet door een toevoeging van bramen. Het beste aan dit product is dat het naast bubbels ook een gitzwarte kleur achterlaat in het badwater. Voeg daar nog eens glitters aan toe en je hebt een serieus katje om zonder handschoenen aan te pakken!

Monster’s Ball is een bath bomb met cacaoboter, limoen-, neroli- en olibanumolie. Dit kleine monstertje zorgt er voor dat alle spoken worden verdreven en jij heerlijk ontspannen in slaap kan vallen. Gooi hem dus na een spannende spookavond in je bad, geniet van het rooskleurige water en relaxen maar.

De Lush Halloween collectie ligt al even in de winkel, check hem dus nog zeker even nu het nog kan. Happy Halloween!

Lush Pumpkin bath bomb, 5,50 euro. // Lush Bewitched bubble bar, 6,50 euro. // Lush Monster’s Ball, 5,95 euro. 

Past een pamper avondje in jouw Halloween planning?