Over eilandliefde en #girlboss

De laatste maand zat ik in een vakantieroes, vandaar ook even het gebrek aan nieuwe blog posts –excuseer, lieve lezer. Nu die roes langzaamaan verandert naar een zachte, tropische nazindering, wordt het tijd om terug in mijn pen te kruipen. Ik heb ondertussen twee reizen achter de rug en zit vol nieuwe ideeën en inspiratie. En ik ben weer zen. #muchneeded

Op een onbewoond eiiih-eiland… Tussen het cocktail nippen en zonnekloppen op Griekse kusten in, heb ik vooral veel tijd genomen om een paar dingen op een rijtje zetten en mijn hoofd volledig leeg te maken. Ik had een topboek bij –Babe, you got this. Waarover later meer want: TOPboek– maar heb het niet eens uit gekregen. Laat staan de stapel magazines die ik mee had. Bon, 5 kilogram bagage verspild maar absoluut a good thing. Ik heb het daar namelijk moeilijk mee, alles even loslaten.

Ik merkte dat ik de laatste weken of zelf maanden met veel te veel dingen in mijn hoofd zat. Blog, werk, sport, weekendwerk,… Tijdens mijn vakantie is dat er project per project uitgekomen en zijn er wat dingen duidelijk geworden voor mij om een betere balans te vinden. Ik heb ook heel veel gebabbeld met mijn twee lieve reisgezellen. Vooral met een pina colada of twee zorgde dat vaak voor verfrissende inzichten. Ik denk dat ik op een punt gekomen ben dat ik een duidelijk beeld heb van waar ik naartoe wil. Gek toch, dat zoiets ver weg van je normale leven thuis er uit komt?

Wat jullie zeker mogen verwachten binnenkort is een review van dat boek waar ik het net over had. Emilie Sobels en Martje Haverkamp hebben naar mijn mening echt een zeer waardevol verzameldocument geschreven voor girlbosses in wording. Het doet nadenken over je doelen halen en bevat goed advies dat ik alleen maar kan toejuichen.

Na één week terug in het land te zijn, voel ik mij nog steeds volledig opgeladen. Inclusief sunkissed huidje –al mis ik de beach waves al. Ik heb nog heel wat blog stuff voor jullie klaarliggen én er staan ook nog leuke dingen op de planning dus stay tuned.