Glamglow – Poutmud Wet Lip Balm Treatment

Glamglow ken je waarschijnlijk van hun beruchte maskers. Ik associeer ze steevast aan een mooie basis voor de huid. Want daar start het allemaal mee, toch? Zo ook voor de lippen. Een goede lippenbalsem is voor mij dan ook essentieel in een beauty kit. En die mag gerust high end zijn. Hello Poutmud Wet Lip Balm Treatment

Een goede lippenbalsem voedt intensief, trekt snel in de lippen en vormt een mooi canvas voor andere lipproducten als een lipstick- of gloss. Hij hydrateert en doet velletjes in no time verdwijnen. De Poutmud lost hier moeiteloos al mijn verwachtingen in en zorgt nog voor een leuke extra: hij laat je lippen lichtjes tintelen en zorgt voor een minimaal plumping effect. Zeer subtiel maar ook zeer fijn.

Met ingrediënten als amandelolie, cacaoboter, karitéboter, komboucha extract en marrokaanse munt –yes, die subtiele tinteling to die for– kan het ook moeilijk mis gaan. Ideaal als vast deel van de ochtendroutine maar ook een aanrader om door de dag te gebruiken als voor moist. Ook in de zomer is dat vaak nodig door de felle zon die de lippen kan uitdrogen.

Om ’s nachts te gebruiken vind ik hem nét niet vettig genoeg en grijp ik liever naar andere producten zoals Kiss Me Tonight van Philosophy. Elk textuur zo zijn charmes, natuurlijk. Doch niks dan liefde voor dit product, kissable lips gegarandeerd! Oh en bonus puntjes voor de toffe details op de verpakking.

Glamglow Poutmud Wet Lip Balm Treatment, 19,90 euro (exclusief bij Ici Paris XL).

Wat is jouw go-to lippenbalsem?