Shoplog: Clouds of Fashion

IMG_8476-2

Aan alle Antwerpenaren of shoppers die dit weekend nog in ’t stad te vinden zijn, rep u naar Clouds of Fashion. Dit schattige winkeltje met de meest leuke kleding en accessoires houdt namelijk tot en met zondag een uitverkoop van -30 tot -70%. Ik ging er vandaag eens kijken en kocht het bovenstaande aan prijzen –of misschien beter gezegd prijsjes– waar je alleen maar even blij van kan worden als van al dat moois zelf.

De chunky en kleurrijke juwelen zijn helemaal my cup of tea dus deze exemplaren kon ik absoluut niet laten liggen. De exacte soldenprijzen weet ik niet meer, maar het totaalbedrag was 22,20 euro. Niet slecht, toch? Mijn lievelingsitem is de kraaltjesarmband die op dit moment al rond mijn arm bengelt. #biglove

IMG_8487-2

Ik hield het bij accessoires maar ook de kledij en een aantal tassen zijn in sale. Er waren eigenlijk nog best veel items uit hun modeshow in februari terug te vinden dus moest jij toen al fan zijn van het “You can’t sit with us”-topje, de glitterrokjes, het sporty kleedje of de hartjesblouse moet je er dit weekend eens binnen springen. Ik ben alvast heel benieuwd naar de volgende collectie!

Clouds of Fashion is te vinden op de Melkmarkt 6 in Antwerpen.

Wat heb jij nog voor moois geshopt de laatste tijd?