Clouds of Fashion show

IMG_9735kopie

Of ik eens niet mee naar een modeshow wou gaan? Tuurlijk! Op deze zondagavond trok ik dus samen met een vriendin naar Antwerpen waar de nieuwe collectie van Clouds of Fashioneen jonge winkel/webshop van de 21-jarige blogger Laurentine – werd geshowd. Laurentine heeft mij vanavond doen inzien dat je 100% voor je dromen moet gaan en dat echt alles mogelijk is als je gewoon de guts hebt om er aan te beginnen.

Bij Clouds of Fashion vind je alles wat je nodig hebt voor een geweldige outfit, van de kleding tot de juwelen, tassen en schoenen tot zelfs iPhone covers. Ik had al wel eerder rondgesnuffeld op hun webshop maar in de winkel was ik nog nooit geraakt. Vandaag zag ik alles voor het eerst “in ’t echt” en ik was meteen verkocht. Dit ook omdat alles zo goed geregeld was; locatie, ontvangst, show zelf, het shopgedeelte,… Echt top, vind ik ook echt wel het vermelden waard! En natuurlijk, de collectie:

IMG_9670kopie

IMG_9656kopie

IMG_9628kopie

IMG_9621kopie

IMG_9603kopie

IMG_9574kopie

IMG_9567kopie

IMG_9546kopie

IMG_9718kopie

IMG_9725kopie

Ik heb echt super mooie stukken zien passeren, we hadden na de show de mogelijkheid om de nieuwe collectie alvast in preview te shoppen en ik heb al een rokje en wat juwelen gekocht 🙂 Wat ik ook erg fijn vond is dat de modellen allemaal zo verschillend waren. Heel leuk om eens te zien dat kleding ook super staat als je niet tall en skinny bent.

IMG_9754kopie

IMG_9755kopie

IMG_9761kopie

tegoei

IMG_9771kopie

Bon, ik denk dat het duidelijk is dat dit winkeltje zeker de moeite is om eens te checken! Je kan Clouds of Fashion terugvinden aan de Melkmarkt 6 in Antwerpen. Op dinsdag 4 februari wordt naast deze collectie ook hun nieuwe webshop gelanceerd. Alle info hierover vind je op hun Facebook-pagina.