MAC – Face and Body Foundation

IMG_1491-2

Een tijdje geleden kocht ik eindelijk de Face and Body Foundation van MAC. Dit is echt zo’n product waar ik al lang nieuwsgierig naar was maar om de één of andere reden nooit eerder kocht. Tot hij daar ineens voor mijn neus lag met een mooie korting dan. Ik heb hem ondertussen al grondig getest en vandaag deel ik jullie mijn bevindingen.

Ik wou deze foundation al zo lang door de lichte dekking. Soms heb ik van die dagen dat ik liever niet al te veel make-up op doe, maar toch wel iets nodig heb. Op warme zomerdagen bijvoorbeeld, of net op van die lazy regenachtige zondagen wanneer je toch nog even de deur uit moet. Uiteraard bestaat er zo iets als BB en CC en heel het alfabet-achtige crèmes, maar daar ben ik niet zo’n fan van. Deze Face and Body Foundation zou dus het antwoord zijn op van die dagen. Het is namelijk één van de lichtst dekkende foundations op de markt en dat maakt hem ook geschikt om op het lichaam te gebruiken.

IMG_1509-2

De Face and Body foundation dankt haar lichte dekking aan een waterbasis. De meeste foundations hebben een oliebasis die ervoor zorgt dat ze al meteen goed dekken en dat is eigenlijk wat de Face and Body juist niet doet. Hij dekt net heel mooi subtiel en licht én heeft bovendien een natuurlijke dewy finish. Als je wil kan je hem ook opbouwen tot een medium dekking maar dan heb je echt al wel veel product nodig en dat is ook niet echt de bedoeling, voor mij dan toch niet.

Ik ben heel blij dat ik deze foundation eindelijk aangeschaft heb en ik ga hem absoluut nog vaak bovenhalen. Ik ben er zeker van dat wij besties gaan worden tijdens de zonnige hot ’n sweaty zomerperiode. #cantwait

IMG_1522-2

MAC Face and Body Foundation, 28,00 euro.

Heb jij deze foundation al eens geprobeerd?