Press Days SS15 #1

IMG_0159-2

In de volgende serie blogposts laat ik jullie zien wat de labels in petto hebben voor de lente/zomer 2015. Mijn eerste persdag was al een tijdje geleden in Brussel bij het PR bureau Ariane Abramowicz of simpelweg het #AAteam. Ik ontdekte er nieuwe fashion trends, babbelde er met verschillende designers en er was zelfs wat beauty te spotten. Kijken jullie mee naar de leukste items?

IMG_0163-2

Op beauty vlak was naast de La Soif de L’Or-lijn van Myriam K, waar ik al eerder over schreef, ook Birchbox van de partij. Ik was al heel lang benieuwd naar het concept van deze bekende box. Het is eigenlijk een soort van maandbox met luxe samples en een full size product. Je weet nooit wat je krijgt, maar je weet wel dat het sowieso van goede kwaliteit zal zijn. Bevalt een sample je? Dan kan je de full size met een korting bestellen via de Birchbox-website.

 

IMG_0206-2

IMG_0173-2

IMG_0168-2

Bij La Perla kon je rustig eens de nieuwe collectie bekijken. Alles draait rond optische illusie. Ik zag vooral veel doorschijnende stoffen, kant en romantische accenten wat zorgt voor een heel lieflijk sfeertje. Toch is elk stuk ook ongelooflijk sexy. Me likey! Wat me ook opviel was dat er heel veel rood in de collectie zit, misschien een tip voor Valentijn.

 

IMG_0181-2

IMG_0209-2

Beach Couture is een label dat voor mij nog helemaal onbekend was. En ik werd op slag verliefd op het concept. Omdat besties Alex en Dalia –alletwee fashionista en reiziger pur sang– geen nonchalante maar chique strandtuniekjes vonden, besloten ze om deze maar zelf te maken met sjaals. Elke tuniek is uniek en vol fantasie. Ik herken mij heel erg in hun verhaal, want waar vind je leuke dingen om over je bikini te gooien? Wel, bij Beach Couture dus! Bekijk hier het SS15 look book.

 

IMG_0197-2

IMG_0184-2

Nog zo’n label om bij weg te smelten is Nayestones, ontworpen door Nathalie Schayes die al heel wat ervaringen achter de rug heeft. Ze is thuis in de wereld van mode, design en communicatie. In haar juwelen gebruikt ze die kennis, Nathalie geeft elk juweel haar visie van schoonheid mee. Een verfijnd kettinkje of een chunky statement armband, allemaal lijken ze wel een verhaal te vertellen. Vooral de gouden armbanden met flashy touwtjes staan hoog op mijn wishlist. #agirlcandream

 

IMG_0194-2

IMG_0192-2

Ook niks dan moois bij Sarah Josis. Een heel leuk fashion label met stukken die allemaal wel iets speciaals hebben zoals mooie details in metallic kleuren in een contrasterende stof. Simpel en elegant met een extra touch. Maar het meest speciale concept van allemaal was toch wel dat van 727Sailbags: gerecycleerde tassen en accessoires gemaakt van.. zeilen. Ja serieus, de zeilen van een boot. Tof, origineel en ecologisch. What’s not to like?

 

IMG_0178-2

En zelfs de hapjes/drankjes waren very fashionable. Merci voor de leuke namiddag #AAteam

Kende jij deze merken al?