Rainpharma – Shower Originals

IMG_0044-2

Deze gift set van Rainpharma was mijn eerste kerstcadeautje dit jaar. Rainpharma is een 100% Belgisch merk, zowel de productie als de ontwikkeling van hun no-nonsense goodies gebeurt in ons landje. Waarschijnlijk hebben jullie al wel gehoord van de After Oil uit deze set, ondertussen een cult product. Maar ook de andere twee lichaamsproducten zorgen voor een echt wellness-gevoel in je eigen badkamer. Iets wat ik in #denblok goed kan gebruiken. Zennnn..

Ik denk dat het een combinatie is van de heerlijke geuren, texturen en straffe werkingen die het ‘em doen. Serieus, ik heb genoeg stuff in mijn badkamerkast staan en toch belandt dit trio keer op keer in mijn douche.

IMG_0066-2

Mijn gift set bevat een Sugar Scrub in de geur Sweet Morning Mint (denk pepermunt, rozemarijn en cederhout), een Shower Gel in de geur A Zest Of Happiness (denk fris en citrusvruchten) en tot slot de After Oil in de geur Lemony Vanilla Hugs (denk zoet, vanille, citroengras en cipres). Ik ben verliefd geworden op deze geuren an sich, maar nog meer als mix. Ik hou echt van citrus-, hout- en muntgeuren dus voor mij is dit een zalige combinatie.

Zoals ik al zei, de geuren zijn welnessachtig, kruidig en érg aanwezig. Voor mij persoonlijk een pluspunt maar ik weet dat niet iedereen hier gek op is. Eerst eens even gaan snuffelen is de boodschap! Gelukkig is dat helemaal geen straf in de cosy winkel op de Antwerpse Schrijnwerkersstraat 12.

IMG_0071-2

IMG_0087-2

Eén keer per week begin ik mijn douche ritueel met de Sugar Scrub. De scrub heeft een drievoudige werking: gladmaken, balsemen en wassen. Hierdoor laat hij mijn huid super zacht achter. Ook de textuur is iets speciaals. Het is een soort van boetseerbare suikermassa die een licht olielaagje achter laat. Totaal niet vettig, juist heel fijn en subtiel. Oh en zacht natuurlijk. Zo zacht! Jep, dit is ondertussen mijn lievelingsscrub du jour.

De Shower Gel is naast de geur die ik beschreef, ook nog in drie andere varianten te koop. Het is een aromatherapeutische douchegel waarbij ik helemaal kan wegdromen –citrus addict over here. Bovendien bevat hij geen chemische schuimmakers, altijd goed om te weten.

Tot slot de beruchte After Oil. Is dit nu alle buzz waard? Absoluut! Nooit gedacht dat ik een huidolie nodig zou hebben in mijn leven, of sterker nog, ernaar zou craven. Voor een drukbezette student is dit een droomproduct. Inmasseren op het natte lichaam, heel kort afspoelen, afdrogen en klaar. En hallo hydratatie! Begrijp me niet verkeerd, ik ben nog steeds fan van een uitgebreide body butter sessie, maar helaas is de tijd en zin die ik daar op een normale dag voor heb onbestaande. After Oil to the rescue!

IMG_0016-2

Rainpharma gift set in Shower Originals, 39,95 euro.

Kende jij Rainpharma al? Zo niet, dan zou deze gift set misschien wel eens dé perfecte kennismaking kunnen zijn.