Press Days SS15 #2

IMG_9031-3

Vandaag neem ik jullie mee naar het PR bureau UPR, waar ik dankzij de lieve Evi van het online magazine Styletoday de laatste nieuwigheden uit beauty land kon bekijken. UPR vertegenwoordigt geweldige merken dus het was heel moeilijk om deze keer mijn favorieten uit te kiezen. Heel de namiddag spookte er maar één gedachte door mijn hoofd “hebben, hebben, hebben!”. Be prepared!

IMG_9037-3

IMG_9033-3

Grootste #want van de dag: het Pedi systeem van Clarisonic. Yep, de n°1 van de gezichtsborstels brengt ook een eigen pedicure apparaat uit. Ik ben nog steeds super content van mijn Clarisonic Mia 2 (not to myself: eindelijk eens reviewen) en ook deze belooft een toppertje te zijn. Het systeem werkt eveneens met sonische bewegingen, die zorgen voor poezelige voetjes.

Een echte revelatie want met een steen of rasp aan de slag gaan is niet altijd een pretje. Het duurt lang, werkt vaak niet goed genoeg en soms verwijder je zelfs te veel dode huid. Clarisonic lost al deze troubles op met dit apparaat. Ik heb de opzetstukjes al eens getest en zelfs op mijn hand werkten ze verbazend zacht. Nogmaals: #want!

IMG_9065-3

Weleda stelt hier vijf producten voor om de winter te overleven. Zachte huid gegarandeerd!

IMG_9028-3

IMG_9021-3

Erborian is een Koreaans skincare merk dat ik nog niet kende. Shame on me want het behoort tot de L’Occitane Group en is in ons land exclusief verkrijgbaar bij Ici Paris XL.

Al mijn aandacht ging oorspronkelijk naar de BB crème en de BB Eye crème. Alletwee zalige producten die zorgen voor een natuurlijk resultaat. Het ster product blijkt echter de Pink Perfect crème te zijn, een soort van primer/verzorging is die je onder je BB crème of foundation aanbrengt. Het resultaat is een supermooie glowy huid. Pink perfection indeed! Binnenkort vertel ik er alles over in een uitgebreide artikel.

IMG_9017-3

IMG_9018-3

Nog van diezelfde L’Occitane Group is zustermerk Le couvent des Minimes. Wie mijn blog al even leest, weet ongetwijfeld dat ik zot ben van citrusgeuren met een twist. De nieuwste cologne van het merk met de sprookjesachtige naam Botanical Cologne of the Morning heeft dan ook alles wat ik zoek in een cologne: fris, fruitig én houtig. Me likey. Eén spray en je waant je al helemaal in de Provence, waar ook de roots van dit merk liggen.

IMG_9038-3

IMG_9043-3

IMG_9048-3

En dan heb ik nog wel het beste voor laatst gehouden zeker! Oh ja, UPR vertegenwoordigt ook MAC. Mijn lievelingsmerk en waarschijnlijk ook dat van velen onder jullie I bet! Wat zien we de komende weken/maanden is veel rood. Op de lippen, op de wangen en zelfs op de oogleden. Tegenover dat laatste sta ik nog een beetje sceptisch maar ik wil het altijd wel eens een kans geven. Ook de neutrale oogschaduwpalleten op de achterkant blijven hot en happening. Of je het nu zelf samenstelt of een ‘voorgemaakt’ warm/cold variant kiest, je zit altijd goed.

IMG_9045-3

Waar ik heel benieuwd naar ben is de Viva Glam Miley, waarvan de opbrengst naar het MAC aids fonds gaat. Stiekem zing ik mee op alle Miley hits en komaan, roze is altijd goed. Toch? De collectie komt uit in januari maar ik heb hem nog niet gespot. Ik mocht ook een trend presentatie meepikken waarop ik nog eens terug kom in een apart artikel. Stay tuned want het is de moeite.

Bedankt UPR en Evi voor de leuke namiddag!