Myriam K – La Soif de L’Or

IMG_0214-2

Over exact één maand is het al Kerstavond. Vanaf vandaag hunker ik dus officieel naar glitters en goud. Deze La Soif de L’or-lijn was voor mij dan ook een geschenk uit de hemel. Ik ontving hem vorige week op een persdag, begon meteen met testen en ben ondertussen al helemaal hooked! 18 karaats goud in mijn blonde lokken, do I need to say more?

Ik testte een shampoo, een masker en een spray uit deze herstellende lijn van Myriam K. Niet alleen goud maar ook Keratine en fleur d’Imortelle zorgen ervoor dat je lokken een tweede leven krijgen. De producten zijn in principe geschikt voor alle haartypes, toch zullen blondines er de meeste voordelen uit halen. Zeg maar #byebye tegen die doffe haarbos, hello goudlokje!

IMG_0245-2

IMG_0280-2

Ik was en verzorg mijn haren de laatste week alleen nog maar met La Soif de L’Or. Ik ben serieus onder de indruk. De shampoo zorgt voor een soepel en glanzend resultaat. Conditioner heb ik zelfs niet meer nodig –maar daar kan mijn nieuwe korte kapsel ook wel wat mee te maken hebben. Na een wasbeurt spray ik standaard de bi-phase spray die voldoende voedt en met het aanwezige goudpoeder voor nog wat extra glans zorgt, me likey!

De luxe poes in mij wordt pas helemaal wild van het masker, dat als een ware interventie op mijn lokken inwerkt en ze na een minuutje of 10 relaxen in een Lush-bad (hier zie je, helemaal in goud-thema, Snow Angel) super zacht en verzorgd achter laat. Oh, en er zit zelfs diamantpoeder in. Ultra-shiny haar verzekerd.

IMG_0229-3

La Soif de L’Or vind je online of bij de Myriam K-kapper. Kende jij dit Parijse merk al?

  • Myriam K La Soif de L’Or shampoo, 22,50 euro.
  • Myriam K La Soif de L’Or masker, 30,00 euro.
  • Myriam K La Soif de L’Or spray, 36,00 euro.