Best of 2015: sunnies

IMG_0058-2

Aloha! 2016 seg –slik. Ik had twee dagen nodig om van de kater te bekomen maar ik begin het stillekesaan te beseffen, we zijn weldegelijk met een schitterende vuurpijl het nieuwe jaar in geknald. Tijd voor nieuwe voornemens, nieuwe kansen en nieuwe herinneringen. Maar ook tijd om een recap te maken van het afgelopen jaar. Daarom bombardeer ik jullie in januari met een ‘best of 2015‘-serie. First off: mijn favo zonnebril!

2015 was het jaar waarin mijn zonnebrillencollectie een serieuze update kreeg. Ik ging van 5 euro brillen (die ook dik oké zijn, voor eventjes toch want langer overleven ze het bij mij niet) naar designer shades. Mijn eerste exemplaar was van Armani. Daarna volgde een Ray Ban Aviator die al heel lang op de wishlist stond maar mijn chouchou is toch wel deze Dior Reflected. Halleluja, wat een bril.

IMG_9975

Dior deed het geweldig goed vorig jaar. Iedereen kent ook wel de So Real, Abstract of Technologic. Vrij exclusief en niet zo simpel om hier in België te vinden. Bijlange niet alle opticiens verkopen ze en winkels als GrandOptical hebben meestal maar een beperkte stock. Toen ik na de GrandOptical #GOcatwalk afgelopen najaar een zonnebril in de winkel mocht gaan uitkiezen, was ik super blij en was ik Pinterest al aan het doorzoeken naar Dior zonnebrillen.

Ik heb nog een paar weken getwijfeld maar uiteindelijk besliste ik samen met de lieve styliste van GrandOptical dat het de Dior Reflected zou worden omdat hij goed bij mijn gezichtsvorm en persoonlijke stijl past. Ook de details van de bril zagen er in real life nog mooier uit. Ik heb er nog geen moment spijt van gehad! Ik wou al lang een zilveren zonnebril en deze is echt perfect. Heerlijk opvallend en dramatisch. Ik kan eigenlijk al niet wachten tot de zomer van 2016 zodat hij wat vaker op mijn neus kan pronken. De zon moet nu nog maar een belachelijk klein beetje schijnen of ik haal hem al boven. Tja… #liefde.

IMG_9940

Dior Reflected via GrandOptical, 325 euro // Sothys eyeliner – MAC oogschaduw – Mountain 7 skull planter

Heb jij een lievelingszonnebril?