#designershades

IMG_8973-3

Al jaren on top of het verlanglijstje: een degelijke zonnebril. Tja, je bent nu eenmaal een luxepoes of je bent het niet. Op mijn 22ste verjaardag heb ik na lang wikken en wegen deze prachtige lichtbruin gevlekte Armani aangeschaft en heb ik dat item eindelijk kunnen doorkrabben. Perfectie in een oversized versie.

Want ja, over zo’n aankoop denk je toch best wel twee keer na. Drie keer zelfs. Werden het ronde glazen of eerder een aviator variant? Ging ik voor een bruin montuur of toch maar zwart? Ray Ban, Chanel of misschien Prada? Oh god, hoe vaak ik getwijfeld heb en van gedachten veranderd ben. Ongelooflijk.

IMG_8998-3

IMG_9000-4

Met deze Mr. Armani was het meteen love at first sight. De kleuren, de vorm, die subtiele knipoog naar de cat eye… Hij heeft het allemaal! Ik klikte hem naar mijn winkelmandje –met korting, dit is sowieso de Prins op het Witte Paard als het op zonnebrillen aankomt– en wachtte geduldig tot de koerier langs kwam. Om mij daarna te voelen als Cinderella wanneer het glazen muiltje past en het haar dan nog eens damn goed staat ook. Lieve designer shades, jij was het wachten waard.