Origins – A Perfect World Antioxidant Moisturizer with White Tea

IMG_9382-2

In een perfecte wereld zou onze huid geen schade ondervinden van veroudering, stress, rook en luchtvervuiling. Beginnende rimpeltjes zouden eeuwig op zich laten wachten (jaja, als 22-jarige komen die toch wel erg dichtbij), onzuiverheden zouden niet bestaan en ons gelaat zou er altijd stralend en gehydrateerd uitzien. Kan ik ergens tekenen, Origins?

IMG_9445-3

IMG_9411-2

Volgens recente onderzoeken is witte thee hét geheim voor een perfecte huid. Witte thee zit namelijk bomvol antioxidanten die de huid moeten beschermen tegen schade van buitenaf. A Perfect World Antioxidant Moisturizer bevat ook suikerriet, murumurboter en rozenbottelolie die de huid op hun beurt neutraliseren, hydrateren en verstevigen. Als finishing touch verheldert en egaliseert vitamine C de huid. Ik moet toegeven dat ik door al deze ingrediënten meteen met torenhoge verwachtingen zat.

Na een grondige research kwam ik uiteindelijk bij A Perfect World. Ik was al een aantal weken stilletje aan op zoek naar skincare die preventief rimpeltjes bestrijdt maar nog steeds goed hydrateert én me een glow bezorgt –klein obsessieke over here. Ondertussen staat deze moisturizer al een dikke maand in mijn badkamerkast en tover ik hem elke dag opnieuw tevoorschijn, soms in combinatie met de Bobbi Brown balm maar meestal an sich.

IMG_9426-2

A perfect world zorgt meteen voor een fijne ochtend dankzij de subtiele geur van sinas, munt en bergamot. De crèmige textuur trekt snel in en zorgt tegelijkertijd nog urenlang voor een gevoed gevoel.  Ik voel het product wel zitten, maar niet in de mate dat het een obstakel wordt voor mijn make-up of dat het er vettig gaat uitzien. Heerlijk, omdat je zo weet dat het product zijn werk doet.

Want werken doet het. Ik heb totaal geen last meer van onzuiverheden en mijn huid ziet er gewoon top uit. A Perfect World Moisturizer heeft het geflikt om mijn vorige favoriet Hope in a Jar van Philosophy van de troon te stoten. Bow down bitches.

IMG_9390-2

Origins A Perfect World Antioxidant Moisturizer with White Tea, 49,00 euro.

Ben jij onlangs ook van skincare veranderd?