Bobbi Brown Extra – Illuminating Moisture Balm

IMG_0316-2

Bobbi zelf omschrijft de Illuminating Moisture Balm als haar ‘dream cream’ en I couldn’t agree more! Dit schatje doet wonderen voor je huid, op korte én op lange termijn. Kan jouw gezichtje na een koude winter wel wat glans en een flinke boost gebruiken? Dan heb je deze balm nu nodig in je leven. Nu.

Ik heb me het laatste jaar wat verdiept in skincare en ben er ondertussen dol op. Het enige nadeel is dat de directe werking meestal niet zo verbluffend is, het heeft allemaal wat tijd nodig voor je de effecten ziet. Bij deze balm zit dat anders in elkaar. Het is in feite een voedende crème die allemaal kleine pareldeeltjes bevat en je huid onmiddellijk een hele mooie eclat geeft. Ik dacht zelfs eerst dat dit een vloeibare highlighter was, zo glanzend is hij.

IMG_0298-2

IMG_0380-2

An sich is de balm misschien dan ook een beetje too much, maar met een laagje foundation erover is het pure perfectie. Echt zo’n mooie glow die van binnenuit lijkt te komen. De lluminating Moisture Balm zorgt er niet alleen voor dat je huid er helder, fris en gezond uit ziet. Hij bevat ook lychee extract, wat helpt om de huid te revitaliseren zodat je uiteindelijk op lange termijn ook zonder het product gaat stralen. Ook zorgt hij ervoor dat mijn huid de hele dag gehydrateerd is.

De balm maakt deel uit van de Illuminating Nudes-collectie die sinds midden januari in de high end parfumerie ligt.

IMG_0375-3

Bobbi Brown Extra Illuminating Moisture Balm, 67,00 euro.

Had jij dit pareltje al ontdekt?