Tattoo inspiratie

tattoo

Al zolang ik me kan herinneren, heb ik een fascinatie voor tattoo’s. Ik vind stoere mannen met bombastische sleeves echt geweldig aantrekkelijk. Doe daar nog een stoppelbaardje bij en ik smelt (oh Alderweireld maakt voetbal kijken op dit moment nog zoooooveel leuker). Voor mezelf wil ik net het tegenovergestelde. Subtiel en lief, maar toch krachtig.

Ik ben er ondertussen al uit dat ik een woord of een korte zin wil, maar ik weet nog niet exact wat en waar. Ik vind het super moeilijk omdat er veel van die woorden/zinnen zijn die veel voor me betekenen –quote junky over here. En er zijn ook gewoon zoveel mooie plekken… Voor nu hou ik het dus op plaatjes zoeken op Pinterest, maar ergens voel ik gewoon dat het er deze zomer eens echt van moet komen.

tattoo6

tattoo2

Dit is toch nog altijd mijn favoriet, vlak onder het bh bandje of nog ietsjes lager. Handig omdat ik waarschijnlijk toch wel in werkomgeving terecht kom waar een opvallende tattoo not done is, deze hoef ik niet te verstoppen.

tattoo5

Ook heel mooi, tussen de twee ‘vleugeljes’ –geen idee hoe dat plekje officieel noemt. Ik vind de dunne typografie ook fantastisch, zo subtiel en breekbaar. Ook weer heel handig voor mijn toekomstige werk.

tattoo4

Op de bovenarm vind ik ook prachtig, al is mijn armencomplex daar ietsjes te groot voor haha. Maar toch, prachtig.

tattoo3

Ook een stukje arm, maar dan vanonder. Helaas is dit wel heel zichtbaar in de zomer en ik heb geen zin om hem altijd te moeten verstoppen op het werk. Jammer, want ik ben er helemaal weg van.

Bron foto’s: Pinterest

Heb jij een tattoo?