Sunday funday: #RED

red

Dé make-up trend van het moment is ongetwijfeld rood. Niet enkel op de lippen, maar ook op de oogleden. Hoewel rood tricky is –je lijkt al snel een drugsverslaafde– kan het ook ongelooflijk mooi zijn. Mijn truc? Strategisch geplaatste highlighter zodat je er toch nog fris uit ziet. Ik haalde mijn inspiratie bij bij het Instagram account van @liza_lash, één blik op de onderstaande foto en ik was betoverd.

red2

Voor mijn versie gebruikte ik als rode oogschaduw Cranberry van MAC. De highlighter in de inner corner van mijn oog en in het midden van zowel de onderste als bovenste wimperrrand is Jest. Met Mystery zette ik mijn wenkbrauwen wat harder aan. Ook de lipstick is MAC en is een combinatie van Salon Rouge en Diva. Mijn basis is de Liquid Halo foundation van Smashbox waarover heel snel een uitgebreide review volgt. De highlighter is Lightscapade en de bronzer Bronze, ook alletwee MAC. Ik ging voor de High Lengthts mascara van Clinique en in tegenstelling tot het voorbeeld, vond ik bescheiden wimpers toch net iets intrigerender bij deze look. Ook de lippen mogen voor mij wat minder perfect zijn, het blijft uiteindelijk grunge chic.

MAC kwam trouwens deze week uit met een volledige collectie in het teken van de kleur rood. Zeker de moeite waard om eens even te bekijken.

Kan jij al wennen aan al dat rood?