Clinique – High Lengths Mascara

IMG_8488-2

Ik heb hier eigenlijk nog maar weinig over mascara geschreven. Best gek, aangezien het voor mijn korte futloze wimpertjes toch wel een life saver is. Juist omdat mijn wimpers zo minuscuul zijn, ben ik nooit echt super enthousiast over een mascara. Tot nu dan.

Natuurlijk heb ik genoeg goede mascara’s in huis die mijn wimpers toch al presentabel maken, maar een echte topfavoriet had ik nooit. Le Volume van Chanel bijvoorbeeld werkte super als je de vette formule erbij nam.. tot hij elke keer na amper een maand opeens van “ohlala” naar “bwa” ging.

The falies van Maybelline heeft dan weer een ideale formule en houdbaarheid maar helaas een veel te groot borsteltje met erg prikkelige uitstekels die altijd op mijn ooglid terecht kwamen. En zo bleef mijn zoektocht naar dé perfecte mascara voortgaan. Onlangs stootte ik toevallig op de High Lengths Mascara van Clinique en geloof me, dit is holy grail material folks!

IMG_8489-2

Wat deze mascara voor mij zo speciaal maakt is het lange en bijzonder smalle borsteltje. Ideaal om zelfs de kleinste wimperhaartjes de bereiken en zo van een laagje mascara te voorzien. Ook zorgt dit borsteltje ervoor dat ik heel makkelijk aan de wortels kan en vanaf daar, naast een geweldige lengte, ook al zigzaggend naar een mooi volume kan werken. Zelfs mijn zusje merkte op dat mijn wimpers “ineens zo lang waren“.

Naast het –groene– borsteltje  is ook de formule top. Gifzwart, niet te vettig en ook zeker niet te waterachtig #biglove. Bovendien is deze mascara geschikt voor gevoelige oogjes en getest door oogartsen. Jep, ik heb mijn holy grail mascara gevonden!

IMG_0116-2   IMG_0131-2

Volledig make-up loos vs een laagje High Lengths Mascara

IMG_8515-3

High Lengths Mascara met de rest van mijn make-up

Pretty awesome, toch? Tegen dit effect kan voor mij geen enkele mascara op. Ik heb zonder zwans al tientallen mascara’s getest, alleen op dit moment heb ik meer dan 10 exemplaren in mijn stash. Al denk ik dat het wel duidelijk is dat ik de laatste tijd enkel nog naar deze grijp.

Clinque High Lengths Mascara, 23,30 euro.

Wat is jouw favoriete mascara?