Tangle Teezer – Salon Elite

IMG_0069-3

Vandaag verklaar ik mijn liefde aan een haarborstel. Nooit gedacht dat dit zou gebeuren, maar de Tangle Teezer is nu eenmaal niet zomaar een haarborstel. Het is de enige borstel die mijn haren perfect en pijnloos ontklit. Ik ontdekte hem toevallig enkele jaren geleden bij mijn kapster, die ook zweert bij deze borstel.

Borstelen en ik, het was nooit een love story. Ik vervloekte vroeger elke borstel omdat de handeling zo pijnlijk was. Soms vloog de borstel uit mijn mama’s hand of brak er zelfs een stuk van af. Pure horror. Ligt het aan mij of worden haren gewoon een vogelnest als ze nat zijn?

Bon, toen zat ik daar dus na het wassen voor het eerst op de kappersstoel bij mijn huidige kapster, wachtend op de marteling die zou komen –tja, die weelderige hoofdmassage doet er absoluut geen goed aan. En opeens ging het vlotjes. De borstel gleed door mijn haren en alle knopen verdwenen moeiteloos. Ik rekende meteen een exemplaar af en heb me nu na een dikke vijf jaar een nieuwe aangeschaft, ik wil niks anders meer.

IMG_0080-2`

Tangle Teezer Salon Elite, +- 15,00 euro.

Heb jij ook zo’n onhandelbaar haar?