Mijn 5 favoriete zomertinten

IMG_9212-2

Vandaag laat ik jullie mijn favoriete lipsticks zien voor in de zomer. Vijf geweldige kleuren die helemaal matchen bij het tropische weer en een zoete zomercocktail (of twee). Van echte knalkleuren tot iets subtielere nudes, tijdens de zomer kan het allemaal. Op warme dagen kies ik steevast voor een dewy skin met een vleugje bronzer en het accent op mijn lippen.

De MAC Pro Longwear Lipcreme in Good To Go is al meteen het meest opvallende exemplaar. Neon oranje en blijft urenlang op zijn plaats zitten, zelfs tijdens de heetste heat wave. Toppertje (21,50 euro)! Next is de Lip Color in Tulle van Bobbi Brown die ik nog net tot nude classificeer. Een paar tinten donkerder dan mijn eigen lippen maar toch nog heel natuurlijk en een tikkeltje oudroze. Heerlijk romig en staat mooi bij alles (26,00 euro).

Vegas Volt is één van mijn lievelingslipsticks van MAC en komt in een amplified finsh. Hij heeft een crèmige formule en een prachtige koraalkleur die naar het zalmoranje nijgt. Wil je een mooi opvallend kleurtje dat toch niet meteen in your face is? Vegas Volt it is! Ik ben trouwens helemaal fan van oranje dit seizoen en ben zo op Pinterest te zien niet de enige(19,00 euro).

Bright Raspberry is weer een Art Stick van Bobbi Brown waar ik zo gek op ben. De perfecte combo tussen een lipstick en lipliner. Overleeft makkelijk een dagje strand of gewoonweg en broeiende kantooromgeving. Heel veel liefde voor dit pittig roze met blauwe ondertoon (27,00 euro). Trouwens ook voor Tumble Dry uit de nieuwe LE collectie Wash & Dry van MAC. Een heel lief peachy/nude tintje dat je meteen van een frisse en lichte look voorziet (21,00 euro).

IMG_9170-2

Wat zijn jouw zomerfavorieten?