#chloeshadesofrose

IMG_0152-3

Vorige week donderdag, vrijdag en zaterdag organiseerde Chloé in het Ici Paris XL filiaal op de Antwerpse Keyserlei een geweldig leuk event in het teken van hun drie Chloé Signature parfums en een ton rozen: #chloeshadesofrose. Ik ging voor school een kijkje nemen en vertrok helemaal happy terug naar huis.

In het prachtige Insta window kon je een foto laten maken met je eigen smartphone die je dan op Instagram kon posten met de hashtag #chloeshadesofrose. In ruil daarvoor kreeg je een supermooie roos en een staaltje van je favoriete Chloé Signature-geur. Reden genoeg voor mij om eens binnen te springen! Elk uur kon je bovendien kans maken op een goodie bag, uitgereikt door de lovely Annabel.

IMG_0215-3

En raad eens wie die eerste lucky bastard van vrijdag was? Yours truly. Ha! Na school spurtte ik terug naar de Ici Paris om een bos rozen en de Chloé goodies op te pikken. Nog eens merci Annabel, ik vond het echt super tof om je te onmoeten!

De inhoud? De originele Chloé Signature geur met bijpassende douchegel en bodylotion. Heerlijk fris en vrouwelijk met een iets of wat poederige afwerking. Enorm bloemig met een hart van roos, magnolia en lelie maar niet té dankzij de basisnoten van amber en cederhout die het geheel mooi in evenwicht houden. De topnoten van pioen, fresia en lychee zorgen dan weer voor een frisse toets. helemaal mijn ding! Jep, dit kan wel eens mijn nieuwe signature geur worden.

IMG_0196-2

Wat is jouw signature geur?