Dove Advanced Hair Series – Oxygen & Hydration

IMG_9269-2

Wie aan Dove denkt, denkt automatisch aan de tradionele zeepjes en de voedende douchegels. Je zou haast vergeten dat het merk ook nog een hele fijne haarverzorgingslijnen heeft: de Advanced Hair Series. Ik ontving deze shampoo en conditioner uit de Oxygen & Hydration-lijn op de #unilevercareday vorige week en heb ze ondertussen uitgebreid getest!

Allereerst vind ik de handige knijpverpakking top. Heel mooi en clean zoals we van het merk gewoon zijn. Ook de werking is typische Dove, voedend op korte én lange termijn. De Oxygen & Hydration-lijn is ontwikkeld met de Oxyfusion technologie die fijn en futloos haar omtovert tot volle gehydrateerde lokken met wat extra oemph. Iets wat ik zeker kan gebruiken na mijn vorige set highlights.

IMG_9299-2

IMG_9321-2

De conditioner heeft een volle, romige structuur die je haren super zacht maakt. De shampoo heeft dan weer een geltextuur die er dankzij de doorzichtige kleur een beetje waterig uit ziet. Als je heel goed kijkt, zie je zelfs een subtiele blauwe schijn. Zeer toepasselijk want hydrateren doet deze shampoo als de beste.

Resultaat na een weekje Dove? Good hair days waar zelfs goudlokje jaloers op zou zijn. Volume? Check! Dove belooft je maar liefst tot 95% meer body maar ik zie geen extreme 80’s variant van mijn kapsel –thank god. Gewoon mooi vol haar dat er gezond uit ziet, #happyme. Wat mij betreft is de Oxygen & Hydration-lijn één van de toppers van bij de drogist.

IMG_9291-2

  • Dove Advanced Hair Series Oxygen & Hydration Shampoo, 4,99 euro.
  • Dove Advanced Hair Series Oxygen & Hydration Conditioner, 4,99 euro.

Probeerde jij de haarverzorging van Dove al eens?