Bobbi Brown Art Stick – Electric Pink

IMG_9119-3

Net wanneer je denk dat je alles gezien hebt op lipstickvlak –de finishes en texturen vliegen me rond de oren- kwam Bobbi Brown met een totaal andere finish dan we gewoon zijn. Al is het misschien net een vertrouwde, maar dan in de heruitgevonden versie: lipliner. En ik ben er dol op.

Ik moet bekennen dat ik eerst niet zo geïnteresseerd was in deze potloodvormige lipsticks, de vorm deed me veel te hard denken aan alweer een andere dupe van de chubby sticks die ik afgelopen zomer echt wel eventjes zat was. Wist ik veel dat de Art Stick van finish eigenlijk net het tegenovergestelde is.

IMG_9077-3

IMG_9037

Toen ik Electric Pink voor het eerst aanbracht, was ik verkocht. De kleur is een geweldig mooi en pittig felroze. Aan de koude kant en helemaal mijn ding. En die finish, oh god die finish. Ik ben de laatste tijd helemaal into matte, eigenlijk nog het liefst in lip liner vorm omdat lipsticks altijd nog wel iets of wat vettig zijn of net zo matte dat je er van die vliesjes van krijgt. Het nadeel aan lip liner is dan weer dat het zo droog aanvoelt omdat het natuurlijk helemaal niet de bedoeling is om an sich te gebruiken.

De Bobbi Brown Art Stick is het antwoord op die struggle. Hij ziet eruit als een liner, maar voelt gelukkig helemaal niet zo aan. Al zou ik wel op voorhand goed je lippen scrubben en hydrateren, just in case. Wél heeft hij een fantastische pigmentatie, precisie en houdbaarheid. Hij overleeft gemakkelijk een werkdag of een wijnavondje en slijt uiteindelijk heel mooi af. Ook heel handig is het bijgeleverde slijpertje. Geen heuse speurtochten meer naar eentje die past. Ik wil meer.

IMG_9115-3

Bobbi Brown Art Stick in Electric Pink, 27,00 euro.

Wat is jouw favoriete lip finish?