Happy Internet Day!

ImageProxy.mvc

 

Internet. Kunnen we ons nog een wereld zonder voorstellen? Ik alvast niet! Overleven zonder mijn iPhone, Instagram en dagelijkse dosis blogs en Youtube filmpjes? Ain’t gonna happen. Om nog maar van online shoppen te zwijgen. Gelukkig eert Internet Day al onze kleine –en soms oh zo hardnekkige– verslavingen vandaag. Ook Estée Lauder viert mee met een korting van 29% over de HELE site met de code “internet”. I kid you not. 

De aandachtige lezer weet ongetwijfeld dat Estée Lauder één van mijn favoriete merken is. Ik heb de kans gehad om er stage te doen en geloof me, dan is het heel moeilijk om al het moois dat je voorbij ziet komen niet meteen in te slaan bij de dichtstbijzijnde parfumerie. Ik ga dus zeker een online shopke doen vandaag! Inspiratie daarvoor haal ik bij de musthaves van it-girl Kendall Jenner.  Eén van haar aanraders is de Double Wear Makeup To Go Liquid waarover ik jullie heel binnenkort meer vertel. De iconische foundation die je nu gewoon in je handtas kan gooien klinkt alvast veelbelovend.

De Pure Color Envy Liquid Lip Potion in Lethal Red brengt mij al helemaal in de eindejaarsmood en is een mix tussen een lipstick en een gloss #want. Kendall is ongetwijfeld de Modern Muse van Estée Lauder. Ook de meest recente versie, Le Rouge, heeft een bodylotion die ik samen met het parfum zeker eens wil proberen. Check mijn review van de originele Modern Muse hier.

Little Black Primer staat al een tijdje op mijn wishlist. Je gebruikt hem als primer of topcoat voor wat extra oempfh.. of gewoon an sich voor een subtiel(er) effect. Samen met de Pure Color Intense Kajal Eyeliner ben je helemaal Kardashian/Jenner-proof. Allemaal naar esteelauder.be dus! Je hebt nog tijd tot 30/10 om 8u00 om alles in je virtuele mandje te gooien.

Welke van deze mushthaves staan ook op jouw wishlist?