Estée Lauder – Modern Muse

IMG_9073-2

De trouwe lezer heeft het allicht opgemerkt, ik was een tijdje out of the office. Ik had even nood aan wat rust en vooral aan een soort van structuur in mijn leven. School is namelijk serieus tijdrovend voor mij. Bon, die structuur heb ik ondertussen gevonden en hier ben ik weer! Helemaal paraat voor u, 2-3/7. Uiteraard heb ik tijdens mijn blogpauze geen producten links laten liggen, in tegendeel. Zo had ik de tijd om Modern Muse, het nieuwe pareltje van Estée Lauder, uitgebreid te testen.

IMG_9090-2

Modern Muse is gebaseerd op de moderne vrouw. Integrerend, zelfzeker, en al even complex als haar dynamische levensttijl. Inspirerend. Krachtig en zacht tegelijk, wat resulteert in een aantrekkelijke, creatieve spanning. In het parfum is die spanning gecreëerd door niet met de traditionele top-, midden- en basisnoten te werken maar met twee contrasterende geuren: jasmijn en hout. Gedurfd. En vooral erg geslaagd!

Jasmijn weerspiegelt de creatieve energie en magnetische vrouwelijkheid van de moderne vrouw. Exotische mandarijn en verleidelijke kamperfoelienectar geven de jeugdige, dauwfrisse bloemblaadjes een energieke toets.  De houtakkoorden staan voor de elegante stijl, sterkte en sensualiteit van de moderne vrouw. Ze komen tot uiting in twee patchouli-extracten, die gehuld zijn in romige vanille uit Madagaskar, rijk naaldboomhout en zachte muskus.

IMG_9077-2

Ik ben zelf helemaal fan van dit parfum. Het ruikt erg lekker, is een tikkeltje aan de warme kant maar tegelijkertijd weer bloemig –which I like! Bovendien is Modern Muse tijdloos. Ook mijn mama vind dit parfum bijvoorbeeld top! Nog een pluspunt is de houdbaarheid. De geur blijft gerust een paar uur hangen, al moet je na een school/werkdag toch echt wel even bij spuiten maar dat stoort me helemaal niet. Zeker niet omdat ik dan dat mooie flacon nog eens mag bovenhalen. Ook weer zo’n pareltje.

Last but not least de bodylotion! Niet super hydraterend an sich maar oh my, dit zorgt voor een sprookjesachtige geurenperfectie in combinatie met het parfum. Vrij prijzig dus ideaal voor momenten dat je een extraatje verdient of gewoon eens heerlijk decadent wil doen.

IMG_9066-2

Estée Lauder Modern Muse, 51,72 euro voor 30 ml – 78,48 euro voor 50 ml – 102,41 euro voor 100 ml.
Estée Lauder Modern Muse Body Lotion, 41,37 euro.

Heb jij al eens gesnuffeld aan dit parfum?