Chanel – Rouge Allure Velvet 050 La Romanesque

IMG_9531-4

De Rouge Allure Velvet lipstick is de nieuwste, matte versie van de alom bekende Rouge Allure van Chanel. La Romanesque ligt (samen met de negen andere kleuren) eigenlijk al sinds eind deze zomer in de winkel, maar prijkt pas recent in mijn badkamer. Zonde, want ik ben er helemaal weg van!

Het eerste wat je bij een lipstick altijd ziet, is de verpakking. En hoe tof is deze? De zwarte hoes gaat over de gouden huls en kikt zich vast. Met één drukje op de onderkant van de gouden huls klikt hij weer los. Echt iets waar ik mij heel de dag door met zou kunnen amuseren. Ook bij de Rouge Allure Velvet-lijn komt het gegraveerde ‘Chanel’-logo weer terug in de lipstick zelf, iets wat voor mij altijd een meerwaarde geeft. Zo’n simpele toevoeging maakt het geheel ongelooflijk luxe en chic.

IMG_9554-3

IMG_9640

De Rouge Allure Velvet heeft een matte, fluweelachtige finish. La Romanesque werkt precies, is enorm gepigmenteerd, voelt comfortabel aan en droogt niet uit. Je lippen eerst voorzien van een laagje lippenbalsem is hier dus helemaal niet nodig. Bovendien blijft deze lipstick superlang mooi en overleeft hij met gemak een hapje en een drankje. Ideaal voor een avondje uit dus! Dit wordt mijn lipstick om oud en nieuw mee te vieren. 

Ik kreeg de kleur op de productfoto’s niet helemaal juist, hij is net ietsjes roziger. De swatch geeft wél een correct beeld. Dit is echt zo’n frisse poppy lipkleur die bijna elke huidstint wel complimenteert. De andere kleuren zien er ook echt top uit. Nu ik La Romanesque al van mijn Holiday Wishlist heb kunnen schrappen, mag L’Amoureuse dat plaatsje wel innemen #ikwilMEER.

IMG_9530-3

Chanel Rouge Allure Velet in 050 La Romanesque, 31,65 euro.

Heb jij deze lijn al eens geprobeerd?