Holiday wishlist 2015

Schermafbeelding 2015-12-01 om 16.45.55

Ahh december… de allerleukste maand van het jaar. Warme chocolademelk, knusse dekentjes, glitters, vuurkorven, feestjes en heel veel liefde (=glühwein)! Oh en cadeautjes. Ik hou ervan om er te krijgen en te geven. Helaas begon december voor mij wat in mineur met een griepje dat mij nog eventjes tegenhoudt om te gaan kerstshoppen, maar dat gaf mij wél de tijd om alvast een wishlist voor mezelf samen te stellen. #sutbielehitaandelovedones, kuch.

Torenhoog op het lijstje staat dit jaar de Mini MAC van Rebecca Minkoff. Simpel, keimooi en het ideale meeneem formaat voor als je on-the-go bent. Ik heb nu alleen maar grote tassen die ik dan ook elke keer helemaal –onnodig– vol prop. Telt volgens mij wel als een “praktisch” cadeau. Niet? Ideale match ook met deze zilveren Alliance ring van Imagin Jewels. Ik kijk steevast bij dit merk voor nieuwe juwelen en deze ring past ook heel mooi bij mijn zilveren Luna kettinkje dat ik elke dag aan heb.

Wat ik al meteen in de Mini MAC zou gooien, is deze Rouge Allure Velvet van Chanel in de prachtige kleur La Romanesque. Paars/roze, mat en liefde op het eerste gezicht. Even perfect als het By Terry Hyaluronic Hydra poeder. Een lieve MUA bracht het onlangs bij me aan bij ICI Paris XL en ik was meteen verkocht. Dit is photoshop in de vorm van een überfijn poederwolkje, guys! 

Rainpharma maakt van douchen elke keer een echt spa-moment. Ik ben al dol op hun producten maar deze Shower Originals Premium mag zeker nog onder mijn kerstboom liggen. De ideale basis voor in de badkamer, handige mini’s voor op reis én met de magische Liu spons die mij al een tijdje triggert. Sweet Morning Mint, please! Nog iets om mee in de douche te duiken is de Silk-épil 9 van Braun. Met dit apparaat wil ik de stap van scheren naar epileren best wel eens zetten. Het spa-gevoel en de lichaamsborstels zijn een super leuke plus.

Wat staat er op jouw wishlist dit jaar?