6 Herfstfavorieten

img_2053

Hoewel ik nooit écht afscheid kan nemen van de zomer, hou ik enorm van de herfst. Dwarrelende blaadjes in allerlei prachtige tinten, pumpkin spice latté’s en een open haard. De herfst staat voor mij ook voor heerlijk cocoonen met een magazine. En nieuwe producten ontdekken natuurlijk! Deze newbies staan nu al hoog in mijn love list.

De Dove Nourishing Care Shower Oil is een douche olie die je huid omarmt en zachtjes begint te schuimen bij contact met water. Ik denk dat dit mijn ultieme herfstfavoriet is. Op dit moment ben ik een griepje aan het uitzieken, voor mij is uitgebreid douchen dan zo’n moment dat me weer eventjes oppept. De Shower Oil laat een soort van gehydrateerd knuffelgevoel achter op mijn huid dat nog even nazindert. Kan ook de cosy oliegeur zijn.

Ik vertelde al dat ik naargelang het seizoen vaak van parfum wissel. Grote favoriet is dus nog altijd deze Reload minispray. Het parfum waar ik momenteel vaak naar terug grijp ademt voor mij dan ook heftst: This is Her van Zadig & Voltaire. Rebels, onafhankelijk –eat that, Trump– met een mix van kastanje en vanille. The good kind of vanille, meestal ben ik hier net geen fan van. Mooi in elkaar geweven met een vleugje sandelhout <3.

Nog iets dat ik de laatste weken vaak bovenhaal is Rose Ballet, een Color Riche L’huile lakje van L’Oréal. De mooie oudroze kleur lakt heel fijn. Handig afgerond borsteltje ook! De Traditions of Japan scrub van Kruidvat Spa Secrets blijft standaard in de douche staan. Meer daarover hier. Last but not least ben ik tegenwoordig vaak met de L’Oréal TEchni.Art.-lijn aan het spelen. Liefde voor het volumepoeder. Werkt perfect met mijn nieuwe bob.

Heb jij ook al favorieten gevonden voor deze herfst?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34