Reload

img_1496

Onlangs ontdekte ik via Ici Paris XL Reload. Een minispray die vanaf nu standaard in mijn handtas zit. Ik hou van parfum en zeul dan ook het liefst overal waar ik kom een flesje mee. Maar zo’n flacon is zwaar. En fragiel. En laat dat nu net zijn waar dit merk op inspeelt. Bovendien is het de ideale manier om een selectie topparfums te ontdekken. Kei-handig dus! 

Deze Discovery box kan je zelf samenstellen bij de lokale Ici Paris. De lieve PR dame heeft de mijne verzorgd, maar je kan hem echt volledig personaliseren. Liever vier parfums erin? Kan prima! Zoals je ziet, zitten er in mijn box twee parfums –Dahlia Divin van Givenchy en Jeu D’Amour van Kenzo-, een cleansing refill, een prachtige witlederen skin en natuurlijk de Reload minispray zelf.

img_1521-2

Heel het concept achter Reload is dat je op een makkelijk en kwalitatieve manier kan kennismaken met nieuwe geuren. Koop een navulling, plaats hem in de minispray en je kan uitgebreid beginnen sprayen om te zien of het iets voor jou is.

Ik vind dit echt ideaal want een geur ontwikkelt zich toch anders op elke huid en na verloop van de dag. Ik weet nooit na één keer sprayen al of een parfum al dan niet iets voor mij is. Ik ben zo iemand die dan een aantal dagen op rij door de parfumerie dartelt om hem keer op keer aan te brengen en dan uiteindelijk te beslissen. Het heeft zo zijn charmes, maar nu ik niet meer dagelijks in een grootstad ben, geeft Reload mij serieus wat mogelijkheden om nieuwe parfums rustig te ontdekken.

Je krijgt trouwens bij elke navulling een kortingsbon van vijf euro die je dan bij een full size kan inleveren. Eigenlijk test je dus via Reload eerst gratis het parfum.

Wat misschien nog een groter voordeel is, is de handige verpakking. Je hebt altijd de juiste hoeveelheid –5ml– bij die in een mooie skin zit –volledig naar eigen smaak– én super licht is. Handtas musthave, ladies!

img_1550

Reload Discovery Box, 39,90 euro // Reload, 19,90 euro // navulling, 5 euro // skin, vanaf 9,95 euro.

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34