Dove – Nourishing Care & Oil

img_1833-2

Goedenavond lieve lezers. Ik heb het de laatste tijd enorm druk, vandaar dat het hier ook even zo stilletjes is. Het goede nieuws is dat veel daarmee te maken heeft met de blog. Die mag binnenkort namelijk drie kaarsjes uitblazen en daar wordt heel wat leuks aan gekoppeld #tobecontinued! Niets beter om tussen de drukte door te relaxen met een lange warme douche. In comes Dove met de Nourish Care lijn. 

Ik heb in mijn badkamer een mand vol douchespullen maar de laatst tijd grijp ik steevast terug naar deze twee Dove producten. Waarom? Ze voelen super vertrouwd en warm aan. Heel ontspannend ook. Ik beschreef het eerder al als een knuffelgevoel op de huid. Na een lange en drukke dag is er niets beter dan dit. Zeker niet als je door het druppelen van de douche door nog zachtjes de stormachtige wind op de achtergrond hoort. Cocoongevoel tot en met.

img_1841-1

De lijn bevat een typische old school douchecrème, de Nourishing Body Wash. Hij doet perfect wat hij moet doen en reinigt mijn huid zonder ze uit te drogen. Daarnaast heb ik ook de Nourishing Shower Oil in huis die voor meer dan de helft uit oliën bestaat. De douche olie voelt meteen heel fijn aan en begint te schuimen zodra hij in contact komt met water. Hierdoor is hij ook erg zuinig en doe je er volgens mij wel best lang mee. Maar goed ook want dit is toch echt wel mijn grote favoriet.

De lijn bevat o.a. arganolie, deze ruik je ook duidelijk door de typische Dovegeur heen. Enorm lekker! De producten zijn bedoeld voor droge wintervelletjes en beloven een zacht en gevoed resultaat. Als het écht koud gaat worden, ga je ongetwijfeld nog een bodylotion nodig hebben maar ik merk dat –vooral de douche olie– op dit moment zeker voldoende hydrateert en ik niet elke dag nog extra moet smeren. Ook weer handig in drukke periodes!

img_1835-1-2

Dove Nourishing Care & Oil Body Wash, 3,59 euro // Dove Nourishing Care & Oil Shower Oil, 5,99 euro bij o.a. Kruidvat.

Hou jij ook zo van producten die olie bevatten?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34