Dove – Derma Spa Summer Revived

img_1812-2

Vanochtend zat ik in de file naar de regendruppels op mijn voorruit te kijken. De ene plensvlaag na de andere viel door de met zonnestralen gebroken hemel door. De verwarming op, mezelf herinnerend dat ik echt dringend naar een vollere dagcrème moet overschakelen. Het is onvermijdelijk, de herfst is aangebroken. Thank god heb ik een partner in crime voor de laatste blote benen outfits: Summer Revived van Dove.

Summer Revived komt uit de Derma Spa lijn van Dove en zit in dezelfde, goed in de hand liggende verpakking als de Goodness 3 bodylotion van het merk. Chic en sleek ook! De inhoud is iets minder romig, verwacht eerder een dikke geltextuur. Nog steeds voedend genoeg en mijn huid heeft op dit moment geen extra hydratatie nodig.

Dove had eerder al een populaire tanning bodylotion, liefhebbers hiervan zullen van deze nieuwe en verbeterde versie zeker en vast ook fan zijn. Na twee keer aanbrengen –ik opteer dan ’s ochtends en ’s avonds–  heb je een subtiel maar duidelijk aanwezig effect.

Je kan de Summer Revived goed opbouwen en zelfs voor een full tan gaan. Al hou ik het liever natuurlijk. Perfect in balans met de laatste zomerrokjes die ik tot het uiterste push met een spel van tactische laagjes. Happy Autumn!

Dove Derma Spa Summer Revived, 7,99 in fair-medium en medium-dark. 

 schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34