L’Oréal Studio Pro lijn

img_2028

Remember de L’Oréal Blow Bar? Wel, Studio Pro vindt dat je jezelf elk moment één van hun stunning looks moet kunnen aanmeten. Gelijk hebben ze. Ik heb mezelf sinds de lancering al vaak omgetoverd in mijn #beachy, #wavy, #pony of #hippie alterego. Makkelijk, want je vindt deze producten gewoon in de drogisterij!

Het grote voordeel van deze lijn vind ik de toegankelijkheid. Je hebt echt super fijne producten in handen voor een heel zacht prijsje. Nog een pluspunt is dat je ze in elke drogisterij om de hoek kan kopen terwijl ze toch echt wel de look en feel van kappersproducten hebben. Ik vind het geweldig dat L’Oréal met de Studio Pro lijn zo inzet op creativiteit. Want ja, ook jij kan dit.

schermafbeelding-2016-10-10-om-22-04-29

img_2022

De Hold It Fixatie Haarspray Ultra Strong zorgt ervoor dat je zorgvuldig gecreëerd kapsel niet beweegt. Deze haarspray heeft een dubbele fixatie waardoor hij maar liefst 48 uur houdt. Tegelijkertijd borstelt hij enorm makkelijk uit. Ik gebruik hem vooral bij opsteek kapsels, zo sprayde ik de lak dit weekend over mijn dot, ging er ’s nachts mee slapen en de volgende dag heb ik er nog een dag meer rond gelopen. No kidding.

Boost It Volume Haarspray is iets minder sterk –geen paniek, nog steeds heel straf– en focust vooral op volume met een heel natuurlijk afwerking. Geen koningin Fabiola toestanden dus. Denk eerder Queen B met bouncy, aaibare waves. Voor een optimaal resultaat combineer je hem best met de Boost It Volume Mousse die je vlak na het wassen in je lokken verspreidt.

Oefen gerust met de verschillende looks en als ik één tip mag geven: een haarproduct in de ene en een cocktail in de andere hand werkt prima. Om het wat in de Blow Bar pop up sfeer te houden –kuch.

img_2002

L’Oréal Studio Pro lijn, 4,99 euro per product. 

Heb jij de handige filmpjes van Studio Pro al gespot?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34