Happy Easter!

IMG_0652-2

Fijne paasmaandag, lieve lezer! Heerlijk; lekker uitslapen, een paasbrunch met de familie, bubbels, luieren, een overdosis chocolade en een uitgebreide pampersessie. What’s not to like? Jep, een feestdag als deze is dé ideale gelegenheid om helemaal tot rust te komen en jezelf even terug te trekken in de badkamer.

Onmisbaar is een bath bom van Lush, en wat is er meer perfect voor pasen dan Golden Egg? Denk: een dampend luxueus bad met romige honing toffee geur en een miljoen gouden glitters in het water. Fair Trade cacao boter, olijfolie en orange oil maken dit schatje beter dan eender welke chocolade. Het resultaat is een zalig zacht huidje.

Combineer dit met een goed magazine of boek –lees: veel plaatjeskijken– zoals Style van de enige echte LC en een hydraterende bodylotion afterwards, Derma Spa Goodness 3 van Dove. Je hoort de paasklokken gegarandeerd luiden.

Met Pasen sta ik ook stil bij wat ik heb en waarvoor ik dankbaar ben, een ideale reminder daarvoor zijn deze schattig Bloomingville theelichthouders. This is my happy place. Ik hou van dit prachtige interieur merk, helemaal mijn ding!

Naast 50 shades of chocoladebruin is wit ongetwijfeld dé kleur van Pasen. Vrede, het ‘goede’ en puurheid, ook op mijn nagels met deze Clear Mind van Pronails. De parelmoerachtige glans maakt het plaatje compleet.

IMG_0649

Hoe vier jij Pasen?

schermafbeelding-2016-11-10-om-18-33-34