Desenio

De corona lockdown heeft de innerlijke decorfanaat in iedereen aangewakkerd denk ik. Zo ook ten huize pythings.be. We hebben opgeruimd en dingen herschikt. Extra planten in huis gehaald en DIY meubelprojectjes gedaan. Momenteel is mijn dressing/bureau de uitlaatklep. Ik wil hem volledig wit schilderen zodat mijn kleding en make-up er mooi in uitkomen en hij ook voldoende rust uitstraalt zodat ik er in alle rust in kan werken. Maar wit is ook maar wit. En ik miste nog iets van aankleding, Desenio kwam als geroepen met een super leuke samenwerking.Ik denk dat iedereen Desenio ondertussen wel kent. Het is een webshop met de mooiste posters en bijhorende kaders om elke kamer mooi aan te kleden. Je vindt er verschillende categorieën (zo is de botanische echt mijn favoriet) en stijlen dus voor iedereen wel wat wils –wat het kiezen ook eens zo moeilijk maakt want ik wil ALLES.

Je kan kiezen uit enkele combinaties van posters die speciaal uitgekozen zijn en perfecr bij elkaar passen of zelf helemaal los gaan. Ik deed een beetje een combinatie. Ik keek naar de fotowanden om inspiratie op te doen en zo kreeg ik al snel een duidelijk beeld van wat ik wou: één grote botanische foto Green Palm Leaves (50 x 70), een zwart-wit portret Shoulder (30 x 40) en een tekst Prada (21 x 30cm). Perfect! Van budget kwam ik net iets boven de 100 euro uit. Een heel correcte prijs.

Ik koos voor de zwartmetalen kaders als omlijsting, klikte die ook in mijn winkelmandje en 3 dagen later werd alles keurig geleverd. Heel blij met de snelle service! Ik had een klein probleempje met 1 lijst waarvan het glas een heel klein hoekje miste maar dat werd allemaal super snel en correct opgelost. Een paar dagen later had ik al een nieuwe kader in huis. Top! Zo hoort een klantenservice dus te gaan. Ook de kwaliteit van de posters is erg goed. Ik kan niet wachten om ze op te hangen als alles geschilderd is over een paar dagen.

Benieuwd naar het eindresultaat? Ik ga de komende dagen nog volop verder werken en midden volgende week zie je alles op mijn Instagram verschijnen. Psst. Ik heb ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto dus neem zeker een kijkje😉.