Back on blogging!

Hi daar, long time no see. Het valt niet meer te ontkennen: de digitale wereld is volledig veranderd. De hoogdagen van het bloggen zijn al lang voorbij, mening ‘top’ blog is morsdood en Instagram is nu wel helemaal de place to be/read/plaatjes kijken.

Ook ik heb mijn focus daar gelegd. Ik hou van beeld en creatief zijn, en zo was ik het voor ik het wist mijn liefde voor het woord wat vergeten. Bedolven onder een lawine van Instagrammable beelden. Maar ze die zit er nog steeds ergens, mijn blog liefde en die zal er altijd zijn heb ik beseft. Ook al is het bloggen vrij dood, ook al is het veel werk. Het blijft toch die eerste liefde, tja.

Ik hou ervan om te schrijven en mensen te entertainen met mijn, niet alleen met een mooi plaatje en een catchy tekstje. Nee, met véél woorden. Waarom kan dat niet alletwee? Dus ik ga weer bloggen. Op ’t gemakje. No pressure. Gewoon wanneer ik er zin in heb en effectief iets te zeggen heb. Geen verplichte X aantal keer per week. Gewoon on my therms. Want ik vind dat dit in deze nieuwe, veranderde digitale wereld wel moet kunnen. Omdat het uit het hart komt. Al is het maar voor mezelf en een enkele oude ziel die nog steeds graag een blog leest.

Tot snel!