Weekendje Nederland

IMG_8586-2

Herexamens of niet, I do need my city trips! Afgelopen weekend zat ik met mijn ouders en zusjes in Nederland. Even weg van alle examenstress en de stapels boeken. Mijn zusje is afgestudeerd en gaat binnenkort werken dus dat was de ideale gelegenheid voor een weekendje quality time.

Zaterdagochtend trok ik naar Eindhoven om te shoppen en door de straatjes te slenteren. Uiteraard ben ik ook naar de Primark geweest en ik moet zeggen dat het er niet zo druk was als verwacht. Het wisselvallig weer was nochtans ideaal om te shoppen. Dat hebben we dus ook gedaan, met heel wat zakken als resultaat!

IMG_8600-2

IMG_8615-2

IMG_8614-2

IMG_8608-2

In de namiddag reden we naar ons hotel in Uden, een nieuwe Van der Valk en een absolute aanrader. Ik ben helemaal verliefd geworden op het buitenterras met een soort van open haard en zalige schapenvelletjes. Als ik een tip mag geven, check zeker eens de aanbiedingen op hotels.nl als je een weekendje weg wil. Daar staan soms wel erg goeie deals tussen.

IMG_8661-2

IMG_8654-2

IMG_8633-2

IMG_8623-2

IMG_8636-2

IMG_8689-2

Zondag trokken we na een superlekker ontbijt richting Den Bosch voor wat sight seeing. Al stak de koopzondag daar een stokje voor! Onverwachts bleken er serieus wat winkels open te zijn en tja, weersta dan maar eens als beauty addict een Etos, Lush en Bijenkorf. Tot kleine frustratie van de papa.

Uiteindelijk hebben we wel nog heel wat afgewandeld en ik moet zeggen dat Den Bosch echt wel een leuke stad is. Ik kan jullie jammer genoeg niet veel foto’s laten zien omdat ik mijn camera vaak heb moeten verstoppen voor de regen, maar ik kan wel zeggen dat de architectuur, de gezellige pleintjes en straatjes met toffe winkels zeker de moeite zijn.

IMG_8709-2

IMG_8705-2

IMG_8720-2

Ben jij ook soms in Nederland te vinden?