What’s in my (new Clouds of Fashion) bag

IMG_8768-3

Ik ben al jarenlang verliefd op Balenciaga maar helaas laat mijn studentenportemonneetje dat nu nog niet toe. Een goeie knock off dan maar. Al nam die zoektocht toch wat tijd in beslag. Ik wou niet alleen een mooie look-a-like van mijn grote liefde, nee, hij moest ook nog eens mooi afgewerkt, van echt leer en kwalitatief in orde zijn. Clouds of Fashion to the rescue!

Bij deze hot spot op de Antwerpse Melkmarkt 6 hebben ze naast leuke outfits ook superveel tassen. De Balenciaga look-a-likes waren mij er al eerder opgevallen, maar probeer maar eens te kiezen als vrijwel alle kleurtjes van de regenboog in het assortiment zitten. Uiteindelijk ging ik voor deze basic crèmekleur die net geen wit is. Inclusief bijpassend lederen spiegeltje dat the real deal ook heeft, perfect voor de chaotische medemens zoals ik die altijd haar regular spiegeltje vergeet. #engelengezang

IMG_8770-3

Naast mijn nieuwe tas showen, wou ik jullie ook eens laten zien wat ik nu juist allemaal met me meezeul. Ik hou het de laatste tijd vrij beschaafd en beperk me tot de essentials. Met meer dan 10 verschillende lipsticks en drie merken handcrème ging ik op het einde van het schooljaar wel eventjes buiten proporties. Klein beetje toch –kuch. Bon, de essentials dus:

IMG_8761-2

Een flashy portemonnee van de Primark because well, alles is beter in ’t roze! De oversized zonnebril uit Turkije doet met toch nog een beetje geloven dat het zomer is, net als de exotische kokosnoot hancrème en het zoete honingparfum van The Body Shop. Ook onderweg is hygiëne een must, daarom heb ik altijd een random deo –deze keer eentje van Fa en een Kruidvat desinfecterende gel bij. Nog zo’n life savers zijn mijn HEMA notiteboekje en mijn iPhone met extra usb-kabeltje voor als de batterij weer eens dood is.

Ik moet zeggen dat ik best wel trots ben op de grootte van mijn beautytasje on the go, ik weet tegenwoordig te overleven met slechts één MAC lippenstift, een lip and cheek colour, een concealer (ook alletwee MAC), een nagelvijl en een Clinique mini mascara. Ook Clinique en al even fantastisch, de surge eye gel waarover later meer. Et c’est tout!

IMG_8777-2

Clouds of Fashion Balenciaga look-a-like, 120 euro. In de winkel of via de COF Facebookpagina.

Wat zeulen jullie zoal mee?