Clinique – Self Sun Body Tinted Lotion

IMG_8965-2

Met de lente die aangebroken is en het zonnetje dat af en toe komt piepen, willen we er allemaal liefst ietsjes bruiner uitzien. Want tja, die eerste zonnestralen zijn nu eenmaal niet voldoende voor een mooi kleurtje en zonder wagen we ons niet in een zwierig jurkje. Ik ben dus al een tijdje volop aan de slag met zelfbruiner en heb ondertussen mijn holy grail gevonden.

Self Sun Body Tinted Lotion van Clinque zit in een handige knijpverpakking waarmee je makkelijk kan doseren. Het handige aan deze zelfbruiner is dat hij ook al echt een tintje heeft dat je onmiddellijk ziet. Hoewel ik het product meestal ’s avonds gebruik, is dat ook voor mij een plus omdat ik zo heel goed zie waar ik al geweest ben en waar niet.

IMG_8942-2

Niet enkel het gebruik, maar ook het resultaat is super. Ik gebruik Self Sun voor ik ga slapen en sta ’s morgend thank god niet op met een oranje –blijft toch een een eeuwige vrees– maar met dezelfde olijfkleurige tan die de ‘echte’ zon me ook geeft. Mijn collega dacht onlangs dat ik er bruiner uitzag door een felle trui, ze had helemaal niet door dat ik aan het cheaten was. Zegt genoeg!

Ook heb ik totaal geen last van de oh zo gevreesde strepen, en vlekken al had ik daarvoor wel een trucje van een pro meegekregen: mengen met één vierde body lotion. Works like a charm.

IMG_8923-2

Clinque Self Sun Body Tinted Lotion in de kleur medium/deep, 21,95 euro.

Gebruik jij al eens een zelfbruiner?