Yves Rocher zomer 2017

Yves Rocher neemt ons deze zomer mee in een Bohemian vibe. Denk: make up in frisse, vrolijke kleurtjes en producten die je op verschillende manieren kan gebruiken. Nice! De MUA op het launch event gaf mij heel wat tips and tricks mee waar ik ondertussen al volop mee aan de slag ben gegaan. Een look volgt dus snel. 

Bronzing? Nagels? Lippen? Ogen? Yves Rocher got it covered! Ik zet voor jou de Boho getinte collectie even op een rijtje. Heel veel liefde.

Hét product van deze collectie is voor mij het Duo Poeder, een volledig mat bronzing poeder dat heel mooi op de huid zit en erg natuurlijk oogt. Onmisbaar in een zomerlook. Wat ook fijn is, is dat Yves Rocher met maar liefst vier kleuren komt. Zo vind je absoluut eentje dat bij je huidtint past. Hier zie je bijvoorbeeld de medium variant.

Le Vernis is de nagellaklijn van het merk en heeft zeker mijn blessings. Fijne, lichte formules die vlotjes lakken, een goede dekking –één à twee laagjes– en een gemakkelijk handelbaar borsteltje, wat wil je nog meer? Ik vind de zomerlakjes ook weer heel tof. Dit zijn kleuren die ik zeker vaak ga dragen. Van links naar rechts zie je: Blanc Orchidée, Vert d’Eau, Abricot Pastel, Rose Doux, Rose Alazée en Bleu Céladon.

Op zoek naar een multi-inzetbaar product? Dan is de Glossy Lip & Cheek Pen iets voor jou! Zoals de naam al doet vermoeden, zijn dit drie lippotloden die de lippen voorzien van een gekleurde glans en erg chubby aanvoelen. Makkelijk in gebruik en een prima optie bij warm weer.

Je kan ze ook op je wangen gebruiken voor een subtiele blush –Abricot en Corail– of zelfs highlight –Or Nacré. De MUA gebruikte ze ook op de ogen als eye gloss. Gewaagd maar zeer in Bohemian thema.

 

Wanneer ik aan Boho denk, denk ik automatisch aan blauwe eyeliner onder of boven het oog. Ideaal daarvoor is een product als de Vertige Eyeliner Stift. Een stift is namelijk perfect om zowel fijne als dikkere lijnen te creëren. Je kan er erg precies mee aan de slag en de formule zorgt voor een houdbaarheid tot 12u.

Yves Rocher kiest maar liefst drie prachtige blauwtinten uit: Bleu Céladon, Bleu Pensée en Bleu Paradis. Daarnaast is er ook het gewaagde donkergroene Vert Forêt en het klassiek Brun Café. Een ideale match hiervoor is de Vertige Longueur Mascara. Ik kende deze al en ben een grote fan van het minuscule borsteltje en de gitzwarte formule. Maximale lengte en separatie gegarandeerd! Favoriet in mijn make up tasje.

Yves Rocher Glossy Lip & Cheek Pen, 13,90 euro. // Yves Rocher Le Verns, 5,90 euro. // Yves Rocher Duo Poeder Zonnige Teint, 25,9 euro. // Yves Rocher Vertige Eyliner Stift, 15,90 euro. // Yves Rocher Vertige Longueur Mascara, 19,90 euro.

Wat zijn jouw favoriete zomertinten?