Over deco inspiratie, een kleine quarterlife crisis en MADE.com

Naamloos-2

Nu ik al een tijdje werk heb, dat vast contract eraan komt en ik wat stabiliteit creëer, begint het serieus te kriebelen voor een eigen plekje. De suikerspinkastelen in mijn hoofd maken langzaamaan plaats voor een dromerig appartement: 80% wit, scandinavisch, zachte tinten, contrasterende zwarte accenten en veel MADE.com.

Wie mij op Instagram volgt, weet dat ik een hele tijd geleden naar de “opening” van de Belgische webshop ging. Op dat moment nog een ver-van-mijn-bed-show maar nu wil ik asap in zo’n bed in slaap vallen. Het concept: prachtige designmeubels en accessoires die je niet zomaar overal vindt, maar dan recht van de maker aan huis geleverd zonder tussenstappen. Dat maakt de prijs heel wat liever dan je zou verwachten.

Al mijn besties beginnen één voor één met hun vriend samen te hokken. Best frustrerend want een appartement op je eentje huren is echt niet zo simpel. Tel daar nog eens bij dat de nood om independant te worden met de dag groter wordt en je kan concluderen dat ik op een soort van keerpunt zit. Ik crave echt om gewoon mijn ding te kunnen doen en mijn vleugels uit te slaan. Quarterlifecrisis, quoi? Nog even sparen en –met veel liefde- genoegen nemen met hotel mama dus. Nog héél even dan. To be continued.

Naamloos-3

Bron foto’s: 55kvadrat en Eklund via My Scandinavian Home.

 

Heb jij al een eigen plekje? Of zit je ook nog ergens in het proces tot?