Aerin – Gardenia Rattan

IMG_1965-2

Mijn grootmoeder was een sterke vrouw én een bloemenfanaat. Een beetje zoals dit eau de parfum: zomers, bloemig en toch warm. Ik ben dol op de Aerin parfums, maar sinds kort heeft deze heerlijke Gardenia Rattan een speciale waarde voor mij gekregen. 

Het is een tijdje stil geweest, I know. Recent heb ik afscheid moeten nemen van mijn grootmoeder. In mijn herinneringen staat ze te tuinieren in haar gigantische bloemenveldjes. En ik zweer het, Gardenia Rattan is de parfumversie van haar. Dit eau de parfum ziet er niet alleen super mooi uit, het doet me echt denken aan gezellige zondagen met heel de familie, gevuld met honderden bloemen. De geur is duidelijk fris en bloemig maar het bevat ook een zekere warmte. Eentje die zachter wordt met het dragen.

“Gardenia Rattan is the perfect Summer day – warm sun, beautiful sea and fresh flowers.” – Aerin

Als eerste ruik je een frisse witte bloemengeur, met de gardenia die er bovenuit steekt. Daarna komen de tuberoos en tiarébloem tot hun recht. Amber maakt de geur warm en marine zorgt tot slot voor een zorgeloos zomergevoel. Een ode aan mijn moemoe.

Aarin Gardenia Rattan, 96,00 euro voor 50 ml.