Revlon Professional – Nutri Color Creme // 1002 White Platinum

IMG_2025-2

Ik ben al jaren #teamblonde. Het begon met een sporadische highlight tussen al dat saaie lichtbruin maar ondertussen zit ik al in het stadium van bijna-platinum lengtes. En eerlijk? Ik wil graag nog lichter gaan. Geen evident proces, en al zeker niet om te onderhouden. Wie haar lokken blondeert, weet ongetwijfeld dat het een merde is om ze mooi assig te houden. Gelukkig doet een goede toner zoals deze Nutri Color Creme van Revlon wonderen

Sterker nog, dit is het beste kleuropfrissend product dat ik ooit heb geprobeerd. Ik ontdekte het eigenlijk per toeval toen mijn zus eens een tube meebracht van de Pro Duo hier in de buurt en haar haarkleur er ineens verdacht mooi uit zag! Na één keer proberen, was ik hooked.

Breng aan op gewassen –al dan niet met een zilvershampoo voor de ideale prep-, laat minimum een half uur intrekken, spoel uit et voilà! De verpakking zegt drie minuten maar ik ben fan van hoe langer, hoe liever. Ideaal voor sunday soakings in een lekker warm bad met een glaasje wijn.

Deze paarse crème neutraliseert niet alleen alle gele tinten uit je haar maar verzorgt het ook meteen zodat het weer mooi glanst. Ook iets dat heel welkom is als je je haar vaak ontkleurt. Een topper dus! Verkrijgbaar in 1002 White Platinum en tal van andere tinten voor een opfrissingsbeurt op maat.

IMG_2046-3

Revlon Professional Nutri Color Creme in 1002 White Platinum, 8,41 euro exclusief BTW via Pro Duo (of een andere kapperswinkel).

Fris jij ook graag je haarkleur op tussen twee kappersbeurten in?