Life lately: verhuizen

foto-3

Allereerst, excuseer voor het gebrek aan artikels deze week. Ten tweede, dit is een persoonlijk beautyblog dus ik vind het belangrijk dat jullie een beetje op de hoogte zijn over wat er zich in mijn leven afspeelt. Op dit moment is dat veel. Ik ben namelijk verhuisd. Ik heb hier al wel een paar keer vermeld dat ik zou verhuizen en nu is het dus effectief gebeurd. Eindelijk #happycat! Ons huis is verre van af though, sommige plaatsen lijken nog altijd meer op een werf dan op een huis. Maar dat komt de komende weken/maanden helemaal goed.

Door heel de verhuis heb ik geen tijd gehad om mij echt bezig te houden met foto’s maken en artikels schrijven, sorry! Ook heb ik hier een week zonder Wi-fi gezeten #thehorror dus bloggen was sowieso al vrij onmogelijk. Heel mijn leven stond de afgelopen week bovendien in stressmodus. Ik heb elke avond na school gekuist, ingepakt en van hier naar daar gelopen met vanalles en nog wat. Ik had ook totaal geen tijd om te sporten en was toegewezen op fastfood. Nog een keer #thehorror, voor mijn fitplan dan toch. ‘Gelukkig‘ heb ik vandaag wel zo’n 100x trappen af- en opgelopen met superzware dozen. Kwestie van toch een beetje te compenseren. Na vanavond is het grootse werk achter de rug. Ik kan dus weer op mijn gemakske – in mijn nieuwe bed, yesss – bloggen.

foto-4

Wat je hier hier de komende weken mag verwachten is zeker al een decoratiepost, er moet nog veel gebeuren op mijn kamer maar een eerste versie lijkt mij toch wel leuk. Daarnaast komen de MAC reviews er stilletjes aan, alles is volop in de test. Ik voel ook aan mijn arme vermoeide voetjes dat er nood is aan some Lush badtime. Bruisballenreview, anyone? Pff bon, nu even relaxen en dan vlieg ik er weer helemaal in, pinky promise 😉

Liefs,
Nathalie