Chanel – Triomphe

IMG_0801-2Wie mij op Facebook volgt (doe je dat nog niet, klik dan zeker!), wist al dat ik onlangs jarig was. Een jarige krijgt cadeautjes, en yours truly kreeg van de mama onder andere haar eerste Chanel lippenstift genaamd Triomphe #luckyme. Geweldig cadeau en bovendien een geweldige kleur! Vandaag stel ik jullie voor aan dit pareltje uit de Notes du Printemps collectie 2014.

IMG_0820-2

Triomphe is een roze koraalkleur die perfect is voor de lente. Vrolijk en fris, maar toch niet al te fel zodat je hem gerust elke dag kan dragen. De pigmentatie en dekking zijn net als het draagcomfort van deze Rouge Coco Hydrating Crème Lip Colour, simpelweg top! Eén laagje en je lippen zijn voor zo’n 4 uurtjes voorzien van een tof kleurtje dat gerust een drankje kan overleven.

Het hydraterende aspect verklapt het al maar dit is dus geen écht langhoudende lippenstift. Niet dat ik dat een probleem vind, ik stift graag af en toe eens bij met dit romig product. Geef toe, een Chanelleke bovenhalen is absoluut geen straf 😉

IMG_0106-2

IMG_0142-6

Pretty indeed, hé? Dit is een kleur die ik absoluut vaak ga bovenhalen komende lente. En nu die dan ook officieel gestart is, stel ik voor dat je snel naar de dichtstbijzijnde parfumerie holt om Triomphe in te slaan. Ik vrees namelijk dat de Notes du Printemps collectie niet meer zo lang te koop gaat zijn.

IMG_0814-2

Chanel Rouge Coco in Triomphe, 32,99 euro.

Had jij Triomphe al gespot?