Label.m – Soufflé

souflé1

Any messy hair-lovers over here? Dit is echt een topproduct voor jullie! Op aanraden van mijn kapster kocht ik de Soufflé van Label.m, een kappersmerk dat je ook online kan vinden. Ik hou van krullen, maar ik vind ze meestal ietsjes te braaf. Ik wou iets dat ze wat wilder maakte à la Olsen twins. Iets wat deze Soufflé perfect doet.souflé2

De textuur zit een beetje tussen een wax en een crème, vrij dik dus het is echt wel de bedoeling om het product eerst wat met je vingers op te warmen. Ik gebruik het meestal op droog haar maar als je wat slag/krullen hebt kan je dit ook op handdoekdroog haar aanbrengen. Het laat je natuurlijke golven dan echt super mooi uitkomen. Ik heb zelf een klein beetje slag en ook voor mij werkt dit. Kneed dan wel eens af en toe in je haar terwijl het verder droogt!

Voor mij is dit een ideaal product. Hij maakt je haar niet vet en gelukkig ook niet hard, wat een mousse al wel eens durft te doen. Zeezoutspray is ook wel leuk maar dan is er de volgende dag echt niets met mijn haar aan te vangen. Met deze Soufflé zit het de volgende dag nog altijd mooi.

souflé3

Het liefst gebruik ik dit product op krullen van de krultang, daarvoor had ik het in de eerste plaats ook gekocht.

Neem een beetje Soufflé, wrijf warm met je vingertoppen en begin het dan in je haar te werken. Echt serieus kneden, wrijven en masseren. You gotta work for some gooood messiness 😉 Ik doe dit in de lengtes van mijn haar en gebruik het allerlaatste beetje voor mijn haarwortels zodat die ook wat extra volume krijgen. Resultaat? Perfecte Olsen waves! #biglike

souflé4

Label.m Soufflé, adviesprijs rond de 20 euro (verkrijgbaar bij de Label.m kapper of online, voor de locals onder ons, ik haalde hem bij Studio Wave).

Heb jij je krullen ook graag messy of eerder perfect gestyled?