1 januari 2015

Lieve, lieve lezers

Photo

Het liefst gaf ik jullie allemaal een glaasje cava en drie dikke kussen. Want ja, op deze eerste dag van 2015 -damn, ik ga nog zo vaak een 4 schrijven- hoort natuurlijk een feestelijk reflectiemomentje.

2014 was voor Pretty Young Things een heel mooi jaar. Ik zag mijn bezoekersaantallen groeien, leerde enkelen van mijn lezers kennen via social media, ging naar een blogconferentie en mocht in de laatste maanden van het jaar ook naar een aantal persevenementen. Iets wat ik, als ik heel eerlijk ben, totaal niet had zien aankomen. Ik blog amper een jaartje en zag mezelf helemaal nog niet tussen al die ‘bekende’ Belgische bloggers rondwandelen. En toch ik het gebeurd! Ik moest mezelf soms even knijpen maar jaja, daar stond ik oog in oog met bloggers waar ik al jaren naar opkijk. The strangest thing.

Ook op privé vlak kan ik met een glimlach op mijn roze gestifte lippen terug kijken naar 2014. Uiteraard waren er de nodige ups en downs, maar over het algemeen voel ik me toch wel vrij tot zeer gelukkig. Liefde is nog altijd een dikke vette bitch –oh lord, ik voel dat er nog eens een persoonlijk frustratie-artikeltje aan komt. Prinsen te witte paard mogen zich dus nog steeds aanmelden in 2015. Voor de rest loopt alles gelukkig wél goed, in een stevige galop zelfs.

Momenteel ben ik vrij letterlijk tussen de soep en de patatten door, aan het blokken. Examens are coming to town en ik vrees dat het de komende tijd alleen